reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

A ja przez te dzisiejsze frytki mam brzuch jak balon, wzdęcia i w ogóle czuję się mega ciężka, chyba siadły mi na żołądku 😭 ciągle czuję ten olej w sobie... Bleeee... Nigdy więcej nie tknę frytek smażonych w domu na głębokim oleju 🤢🤢🤢🤢 dziwię się jak mogłam to jeść.... 🙄🙄🙄
Za mną od piątku chodziła pizza z moimi ukochanymi oliwkami 🤔 dziś zamówiliśmy i oliwki musiałam ściągnąć bo mi smierdzialy, a po jednym kawałku pizzy mnie zemdlilo i pojedzone 🤦‍♀️ Tyle z tego dobrego że przynajmniej wiem że mdłości wróciły 😁

reklama
coś nie mogę bezpośrednio wrzucić zdjęcia. no patrzcie 😆

Wooow jaki becunio śliczny! 😁 w którym tc jesteś?
Mi też trochę wywaliło, ale bardziej mam wrażenie jakby mi się tam woda zatrzymywała, nie mogę go wciągać i bardzo mnie rażą i denerwują wszelkie ubrania które w jakikolwiek sposób mnie tam ściskają, jedyne spodnie jakie tersz noszę to takie luźne materiałowe, zero jeansow itp.. 😬

Ja dziś zaczęłam lekko krwawić, odczuwam ból taki jak podczas miesiączki. Pojechał do szpitala, pobrali mi krew, wzięli próbkę moczu i kazali wrócić do domu. Jutro mam mieć skan. Mam nadzieję, że to krwawienie po stosunku a nie poronienie. Zdarzyłam się dopiero przedstawić i naprawdę nie chce się z wami żegnać. Smutno mi ale cały czas mam nadzieję, że będzie dobrze.

Jak masz nospe to możesz zażyć może ból lekko ustąpi. Napewno wszystko w porządku. Może miałaś krwiaka i pękł?

A ja dziś trafiłam znowu na IP i od razu ( chyba że względu na korowirusa ) zostałam przyjęta na oddział. Dostałam silnego krwotoku. Bałam się że to najgorsze. Nadal zagrożenie jest. W macicy pełno krwi. Cieszę się że lekarz potraktował mnie poważnie. Ostatnio ciągle się coś dzieje i co tydzień jestem u lekarza. Już mnie biorą za jakąś wariatke. Ale wolalam pojechać niż nie i potem żałować albo jechać w nocy na wariata. Miłego wieczoru.

Ale ❤️ bije? Dobrze że zostajesz na noc. Może miałaś krwiaka i pękł?

Wooow jaki becunio śliczny! 😁 w którym tc jesteś?
Mi też trochę wywaliło, ale bardziej mam wrażenie jakby mi się tam woda zatrzymywała, nie mogę go wciągać i bardzo mnie rażą i denerwują wszelkie ubrania które w jakikolwiek sposób mnie tam ściskają, jedyne spodnie jakie tersz noszę to takie luźne materiałowe, zero jeansow itp.. 😬
no prawie 9 tydzień haha. wywaliło konkretniej, masakra 🙈 znaczy mi się bardzo podoba, w sukienkach wygląda to cudownie haha, ale spodnie gniota bardzo, wszystkie .

Jak masz nospe to możesz zażyć może ból lekko ustąpi. Napewno wszystko w porządku. Może miałaś krwiaka i pękł?
Nie mam nospy ale w szpitalu powiedzieli, że mogę brać paracetamol. Trochę pomógł. Jutro się wszystko wyjaśni. Dziękuję za słowa otuchy M@LLY, mam nadzieję, że będzie dobrze.

Ja dziś zaczęłam lekko krwawić, odczuwam ból taki jak podczas miesiączki. Pojechał do szpitala, pobrali mi krew, wzięli próbkę moczu i kazali wrócić do domu. Jutro mam mieć skan. Mam nadzieję, że to krwawienie po stosunku a nie poronienie. Zdarzyłam się dopiero przedstawić i naprawdę nie chce się z wami żegnać. Smutno mi ale cały czas mam nadzieję, że będzie dobrze.

Kochana bądź dobrej myśli! Być może jakieś naczynko pękło podczas stosunku, a ból jak podczas miesiączki w ciazy, a tym bardziej w 1 trymestrze nie musi absolutnie oznaczać nic złego.. trzymamy za Was ogromne kciuki, odpoczywaj! 🧡

Dziękuję dziewczyny. Tak serduszko bije ale lekarz pokazywał mi takie plamki i mówił że to krew.
Jutro wyjdę raczej. Mam leżeć. Najgorsze że jest taka niepewność..Czy to krwiak czy nie. I czy to się wchlonie. Czy mam to wydalic. Czy to zagraża dziecku czy nie. Może jutro się coś dowiem. Dobrej nocy i trzymam kciuki za Was też

reklama
Do góry