reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

A ja przez te dzisiejsze frytki mam brzuch jak balon, wzdęcia i w ogóle czuję się mega ciężka, chyba siadły mi na żołądku 😭 ciągle czuję ten olej w sobie... Bleeee... Nigdy więcej nie tknę frytek smażonych w domu na głębokim oleju 🤢🤢🤢🤢 dziwię się jak mogłam to jeść.... 🙄🙄🙄
Za mną od piątku chodziła pizza z moimi ukochanymi oliwkami 🤔 dziś zamówiliśmy i oliwki musiałam ściągnąć bo mi smierdzialy, a po jednym kawałku pizzy mnie zemdlilo i pojedzone 🤦‍♀️ Tyle z tego dobrego że przynajmniej wiem że mdłości wróciły 😁

reklama
coś nie mogę bezpośrednio wrzucić zdjęcia. no patrzcie 😆

Wooow jaki becunio śliczny! 😁 w którym tc jesteś?
Mi też trochę wywaliło, ale bardziej mam wrażenie jakby mi się tam woda zatrzymywała, nie mogę go wciągać i bardzo mnie rażą i denerwują wszelkie ubrania które w jakikolwiek sposób mnie tam ściskają, jedyne spodnie jakie tersz noszę to takie luźne materiałowe, zero jeansow itp.. 😬

Ja dziś zaczęłam lekko krwawić, odczuwam ból taki jak podczas miesiączki. Pojechał do szpitala, pobrali mi krew, wzięli próbkę moczu i kazali wrócić do domu. Jutro mam mieć skan. Mam nadzieję, że to krwawienie po stosunku a nie poronienie. Zdarzyłam się dopiero przedstawić i naprawdę nie chce się z wami żegnać. Smutno mi ale cały czas mam nadzieję, że będzie dobrze.

Jak masz nospe to możesz zażyć może ból lekko ustąpi. Napewno wszystko w porządku. Może miałaś krwiaka i pękł?

A ja dziś trafiłam znowu na IP i od razu ( chyba że względu na korowirusa ) zostałam przyjęta na oddział. Dostałam silnego krwotoku. Bałam się że to najgorsze. Nadal zagrożenie jest. W macicy pełno krwi. Cieszę się że lekarz potraktował mnie poważnie. Ostatnio ciągle się coś dzieje i co tydzień jestem u lekarza. Już mnie biorą za jakąś wariatke. Ale wolalam pojechać niż nie i potem żałować albo jechać w nocy na wariata. Miłego wieczoru.

Ale ❤️ bije? Dobrze że zostajesz na noc. Może miałaś krwiaka i pękł?

Wooow jaki becunio śliczny! 😁 w którym tc jesteś?
Mi też trochę wywaliło, ale bardziej mam wrażenie jakby mi się tam woda zatrzymywała, nie mogę go wciągać i bardzo mnie rażą i denerwują wszelkie ubrania które w jakikolwiek sposób mnie tam ściskają, jedyne spodnie jakie tersz noszę to takie luźne materiałowe, zero jeansow itp.. 😬
no prawie 9 tydzień haha. wywaliło konkretniej, masakra 🙈 znaczy mi się bardzo podoba, w sukienkach wygląda to cudownie haha, ale spodnie gniota bardzo, wszystkie .

Jak masz nospe to możesz zażyć może ból lekko ustąpi. Napewno wszystko w porządku. Może miałaś krwiaka i pękł?
Nie mam nospy ale w szpitalu powiedzieli, że mogę brać paracetamol. Trochę pomógł. Jutro się wszystko wyjaśni. Dziękuję za słowa otuchy M@LLY, mam nadzieję, że będzie dobrze.

Ja dziś zaczęłam lekko krwawić, odczuwam ból taki jak podczas miesiączki. Pojechał do szpitala, pobrali mi krew, wzięli próbkę moczu i kazali wrócić do domu. Jutro mam mieć skan. Mam nadzieję, że to krwawienie po stosunku a nie poronienie. Zdarzyłam się dopiero przedstawić i naprawdę nie chce się z wami żegnać. Smutno mi ale cały czas mam nadzieję, że będzie dobrze.

Kochana bądź dobrej myśli! Być może jakieś naczynko pękło podczas stosunku, a ból jak podczas miesiączki w ciazy, a tym bardziej w 1 trymestrze nie musi absolutnie oznaczać nic złego.. trzymamy za Was ogromne kciuki, odpoczywaj! 🧡

Dziękuję dziewczyny. Tak serduszko bije ale lekarz pokazywał mi takie plamki i mówił że to krew.
Jutro wyjdę raczej. Mam leżeć. Najgorsze że jest taka niepewność..Czy to krwiak czy nie. I czy to się wchlonie. Czy mam to wydalic. Czy to zagraża dziecku czy nie. Może jutro się coś dowiem. Dobrej nocy i trzymam kciuki za Was też

reklama
Do góry