Ja w takim razie muszę się dowiedziec gdzie mogę zrobić, bo gluptas ze mnie i jakoś myślałam że to refundowane.. [emoji85] Ja też 29.. Jeszcze przez 3 miesiące [emoji16]
To mój rocznik jesteś, ja mam 30 od niespełna pół roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w takim razie muszę się dowiedziec gdzie mogę zrobić, bo gluptas ze mnie i jakoś myślałam że to refundowane.. [emoji85] Ja też 29.. Jeszcze przez 3 miesiące [emoji16]
Nie martw się u mnie było podobnie na pierwszej wizycie, ciąża młodsza o kilka dni, najważniejsze że serduszko bijeWłaśnie wróciłam z wizyty. Według OM dziś 7+6tc, a według USG 7+0 trochę mnie martwi to.
Natomiast maluch ma już 95mm i serce bije szybko, bo 140/min czyli prawidłowo
Nie ma się czym martwić. Ważne że jest maleństwo, rośnie i że bije serduszko.Właśnie wróciłam z wizyty. Według OM dziś 7+6tc, a według USG 7+0 trochę mnie martwi to.
Natomiast maluch ma już 95mm i serce bije szybko, bo 140/min czyli prawidłowo
Ja urodziłam się 1 stycznia, wiec tez zawsze bylam najstarszaJa się urodziłam na początku stycznia i zawsze byłam najstarsza w klasie. Jak będzie tak będzie ale wolałabym w styczniu rodzić.
Ja strasznie się boje badań prenatalnych. Jestem umówiona na 1 lipca i chciałabym przyspieszyć czas i już wiedzieć.Dziewczyny boicie się badań prenatalnych?
Trochę tak. Dla mnie to najważniejsze badanie w całej ciąży. A idę na nie dopiero 29.06Dziewczyny boicie się badań prenatalnych?
Ja idę dopiero 14 lipcaJa strasznie się boje badań prenatalnych. Jestem umówiona na 1 lipca i chciałabym przyspieszyć czas i już wiedzieć.