reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
A ja dziś zadzwoniłam do lekarza. Cały czas plamienia się utrzymują A w nocy też krew była. Idę wieczorem na wizytę. Boję się najgorszego, złapało mnie złe przeczucie.

Kochana trzymamy za Was mocno kciuki! ✊ Nie nastawiaj się negatywnie. W którym tc jesteś i jak długo utrzymuje się u Ciebie te plamienia? To pierwsza taka sytuacja?

ja ledwo żyje. mam 37.2 temperaturę, lekarz powiedział, żebym nie brała nawet paracetamolu, tylko w ostateczności. czytałam że gorączka u kobiet w ciąży zaczyna się od 37.6 tylko ja od początku ciąży nie miałam podwyższonej temperatury 😔. oczywiście dziewczyny w pracy, właściwie jedna, ma wielki problem, bo ona w weekend nie przyjdzie jak się rozchoruje bardziej, no po prostu mam taki cyrk w robocie, że hej.

ja ledwo żyje. mam 37.2 temperaturę, lekarz powiedział, żebym nie brała nawet paracetamolu, tylko w ostateczności. czytałam że gorączka u kobiet w ciąży zaczyna się od 37.6 tylko ja od początku ciąży nie miałam podwyższonej temperatury 😔. oczywiście dziewczyny w pracy, właściwie jedna, ma wielki problem, bo ona w weekend nie przyjdzie jak się rozchoruje bardziej, no po prostu mam taki cyrk w robocie, że hej.
Zlosliwe baby,ktore zazdroszcza ciazy...znam to.Na l4 i nie dyskutowac z nimi,one specjalnie stresuja.

Jak już zaczęłyście temat badań prenatalnych to powiedzcie w którym tygodniu idziecie?
Ja będę 12+2 i się zastanawiam czy nie lepiej jest iść troszeczkę później?

Jak już zaczęłyście temat badań prenatalnych to powiedzcie w którym tygodniu idziecie?
Ja będę 12+2 i się zastanawiam czy nie lepiej jest iść troszeczkę później?
Ja będę miała 12+3 tak mnie zapisali jak się rejestrowałam telef pytali o datę ostatniej miesiączki i oni taki termin wyznaczyli więc myślę że tak jest dobrze.
Nie patrz na pracę idź na l4 a koleżanki niech sobie pogadają a ty odpoczywaj

Ja dziś trochę pojadłam a już przychodzi ta godzina i zaczyna mulenie bleee. Ja w tej ciąży nie mam tak naprawdę smaka na nic no mieso to poprostu nie mogę nawet dotknać. Ja w pierwszej ciąży nie miałam nic naszykowane wózek był kupiony dopiero jak wyszłam z synem ze szpitala a cała wyprawkę uszykowala i wyprała moja mama nie dana mi była radość z szykowania prasowania i układania. Od początku były problemy więc nie chciałam zapeszyć a jak już mogłam kupować szykować to od 32 do rozwiązania leżałam w szpitalu. Teraz jak będę znała płeć chce kupować i szykować sama muszę być przygotowana już w 30.tyg.

reklama
Do góry