reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
A ja dziś zadzwoniłam do lekarza. Cały czas plamienia się utrzymują A w nocy też krew była. Idę wieczorem na wizytę. Boję się najgorszego, złapało mnie złe przeczucie.

Kochana trzymamy za Was mocno kciuki! ✊ Nie nastawiaj się negatywnie. W którym tc jesteś i jak długo utrzymuje się u Ciebie te plamienia? To pierwsza taka sytuacja?

ja ledwo żyje. mam 37.2 temperaturę, lekarz powiedział, żebym nie brała nawet paracetamolu, tylko w ostateczności. czytałam że gorączka u kobiet w ciąży zaczyna się od 37.6 tylko ja od początku ciąży nie miałam podwyższonej temperatury 😔. oczywiście dziewczyny w pracy, właściwie jedna, ma wielki problem, bo ona w weekend nie przyjdzie jak się rozchoruje bardziej, no po prostu mam taki cyrk w robocie, że hej.

ja ledwo żyje. mam 37.2 temperaturę, lekarz powiedział, żebym nie brała nawet paracetamolu, tylko w ostateczności. czytałam że gorączka u kobiet w ciąży zaczyna się od 37.6 tylko ja od początku ciąży nie miałam podwyższonej temperatury 😔. oczywiście dziewczyny w pracy, właściwie jedna, ma wielki problem, bo ona w weekend nie przyjdzie jak się rozchoruje bardziej, no po prostu mam taki cyrk w robocie, że hej.
Zlosliwe baby,ktore zazdroszcza ciazy...znam to.Na l4 i nie dyskutowac z nimi,one specjalnie stresuja.

Jak już zaczęłyście temat badań prenatalnych to powiedzcie w którym tygodniu idziecie?
Ja będę 12+2 i się zastanawiam czy nie lepiej jest iść troszeczkę później?

Jak już zaczęłyście temat badań prenatalnych to powiedzcie w którym tygodniu idziecie?
Ja będę 12+2 i się zastanawiam czy nie lepiej jest iść troszeczkę później?
Ja będę miała 12+3 tak mnie zapisali jak się rejestrowałam telef pytali o datę ostatniej miesiączki i oni taki termin wyznaczyli więc myślę że tak jest dobrze.
Nie patrz na pracę idź na l4 a koleżanki niech sobie pogadają a ty odpoczywaj

Ja dziś trochę pojadłam a już przychodzi ta godzina i zaczyna mulenie bleee. Ja w tej ciąży nie mam tak naprawdę smaka na nic no mieso to poprostu nie mogę nawet dotknać. Ja w pierwszej ciąży nie miałam nic naszykowane wózek był kupiony dopiero jak wyszłam z synem ze szpitala a cała wyprawkę uszykowala i wyprała moja mama nie dana mi była radość z szykowania prasowania i układania. Od początku były problemy więc nie chciałam zapeszyć a jak już mogłam kupować szykować to od 32 do rozwiązania leżałam w szpitalu. Teraz jak będę znała płeć chce kupować i szykować sama muszę być przygotowana już w 30.tyg.

reklama
Do góry