Angelika22
Fanka BB :)
Wczoraj schowalam szczotkę do włosów do lodówki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie niestety nie ostatnio miałam taka ochotę i narzeczony mi przywiózł ledwie skończyłam jeść i już biegłam do łazienki chyba długo nie będę miała ochoty
mnie odrzuciło praktycznie na słodycze przed ciążą mogłam jeść tonami, a teraz może 1/2 w tygodniu kawałek czekolady.Mnie ostatnio całkowicie odrzuciło od fast foodów, na samą myśl mi niedobrze, także narazie nie sprawdzę jakie ma działanie
Ja właśnie przed ciążą ciągle miałam ochotę na fast foody, oczywiście nie jadłam często bo bym się nie uniosła ale tak czy siak ciągle miałam ochotęmnie odrzuciło praktycznie na słodycze przed ciążą mogłam jeść tonami, a teraz może 1/2 w tygodniu kawałek czekolady.
Mnie odrzuciło od wszystkiego dosłownie mam tygodniowo jedna rzecz, która mogę przełknąć... I pòźniej zmiana ..Mnie ostatnio całkowicie odrzuciło od fast foodów, na samą myśl mi niedobrze, także narazie nie sprawdzę jakie ma działanie
oj tak, ja kawy nie pije już od 3 tygodni . na samą myśl o niej robi mi się niedobrze.Mnie też od wszystkiego odrzuciło kawy też nie mogę pić, jedynie jabłka jako tako mi smakują
A wielkość wg usg?Wczoraj byłam na wizycie, nic nowego się nie dowiedziałam..Dziewczyny według apki jestem w 7+0 i czy to możliwe, że nie ma jeszcze serduszka? Były za to 2 pecherzyki, możliwe, że jeden się wchłonie. Dziewczyny, co z tym sercem? Martwić się czy nie?
niektórzy mają wcześniej, niektórzy później ☺ może też lekarz nie ma dobrego sprzętu, żeby zobaczyć. kiedy masz wizytę?Wczoraj byłam na wizycie, nic nowego się nie dowiedziałam..Dziewczyny według apki jestem w 7+0 i czy to możliwe, że nie ma jeszcze serduszka? Były za to 2 pecherzyki, możliwe, że jeden się wchłonie. Dziewczyny, co z tym sercem? Martwić się czy nie?