Ja też dziś wizyta i mega stresKobietki dzisiaj wizyta !!! Tak się boję że to masakra... przestały mnie boleć wczoraj piersi i są jakieś miękkie takie i oczywiście już panika i strach... . Ale dla równowagi dzisiaj miałam pierwsze romantyczne spotkanie z deską klozetowa... wolę inne randki ale no czasami trzeba brać co dają haha w tym wypadku. A jak Wy się czujecie? Jak nastroje? Miłego dnia!!
reklama
Klaudiaxx
Fanka BB :)
ja to wczoraj przeżywałam, także łączę się w bólu kolejna mam za 12 dni też stres czy serduszko będzie nadal biło i będzie wszystko okJa też dziś wizyta i mega stres
beamyx
Zaciekawiona BB
Szczerze odpowiem, że nie wiem.A był już widoczny zarodek, czy sam pecherzyk ciążowy?
beamyx
Zaciekawiona BB
W sensie podejrzewa bliźniaki, mówiła tylko o pęcherzykach.Takie ciąże czyli jakie? A zarodek jest?
A rozumiem, myślę że powinnaś skonsultować z innym lekarzem, bo trochę za mało informacji mimo wszystko Ci przekazała jakas olewcza taka mi się wydajeW sensie podejrzewa bliźniaki, mówiła tylko o pęcherzykach.
Tez tak myślę. Chocby prywatnie podejść gdzieś jeszcze, dla swojego spokojyA rozumiem, myślę że powinnaś skonsultować z innym lekarzem, bo trochę za mało informacji mimo wszystko Ci przekazała jakas olewcza taka mi się wydaje
beamyx
Zaciekawiona BB
To właśnie była wizyta prywatna.Tez tak myślę. Chocby prywatnie podejść gdzieś jeszcze, dla swojego spokojy
Ale Lekarz lekarzowi nie równy, po prostu myślę, że za mało informacji Ci przekazuje, dziwne, że nie powiedziała czy są zarodki czy nie ma, rozmiar pęcherzykow też jest bardzo ważnyTo właśnie była wizyta prywatna.
beamyx
Zaciekawiona BB
No mi sie tak samo teraz wydaje, nie założyła do tej pory karty ciąży, wyniki badań wzorowe a nie wiem nic. Dała mi tylko luteinę dodatkowo dopochwowo. Nie wiem czy coś ukrywa przede mną czy co.. Teraz idę na nfz i mam nadzieję, że ta lekarka powie coś więcej.A rozumiem, myślę że powinnaś skonsultować z innym lekarzem, bo trochę za mało informacji mimo wszystko Ci przekazała jakas olewcza taka mi się wydaje
reklama
No i super ze idziesz do innego, myślę że zdecydowanie powinnaś więcej wiedzieć już od pierwszej wizyty, dawaj znaćNo mi sie tak samo teraz wydaje, nie założyła do tej pory karty ciąży, wyniki badań wzorowe a nie wiem nic. Dała mi tylko luteinę dodatkowo dopochwowo. Nie wiem czy coś ukrywa przede mną czy co.. Teraz idę na nfz i mam nadzieję, że ta lekarka powie coś więPytam o wszystko i nic nie mówi..