reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny też tak macie że piersi Was bardzo bolą po bokach i bardziej jedna piersi u mnie piersi bolą strasznie i po bokach najbardziej i najbardziej lewa 😂 boze jakie rozważania w ciąży z piersiami 😉

dziewczyny, a czy Wy po pierwszej wizycie dostalyscie wydruk tętna serca dziecka? zastanawiam się czy wszystko jest ok, zaczynam chyba za bardzo analizować 🤦.

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ❤️

Ja wam powiem tak że kocham bardzo dzieci jak są na świecie mogę w nocy wstawać karmić (karmiłam po 1rok i 8 mcy swoją dwójkę) ale do chodzenia w ciąży to ja się nie nadaje. Dla mnie to stan chorobowy. 🙄 I zazdroszczę tym kobieta które mówią że mogą chodzić w ciąży całe życie

dziewczyny, a czy Wy po pierwszej wizycie dostalyscie wydruk tętna serca dziecka? zastanawiam się czy wszystko jest ok, zaczynam chyba za bardzo analizować 🤦.

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ❤
Ni nic takiego nie dostałam mój lekarz powiedział tylko że serduszko bile i tyle nie wiem nawet na jakiej częstotliwości. Nie analizuj wszytko jest dobrze

Ja nic nie dostałam tylko zdj usg bez żadnych danych jak crl czy data porodu, nic. Niczym się nie martw gdyby coś było nie tak musiałby powiedzieć... A skoro serduszko bije to znak, że wszystko super się rozwija.

reklama
Kobietki dzisiaj wizyta !!! Tak się boję że to masakra... przestały mnie boleć wczoraj piersi i są jakieś miękkie takie i oczywiście już panika i strach... 🤷‍♀️🤦‍♀️. Ale dla równowagi dzisiaj miałam pierwsze romantyczne spotkanie z deską klozetowa... wolę inne randki ale no czasami trzeba brać co dają haha w tym wypadku. A jak Wy się czujecie? Jak nastroje? Miłego dnia!!😘
O ktorej masz wizyte? Nie stresuj sie, na pewno wszystko jest w porządku ;) ktory tydzień u ciebie?

Ja na pierwszej wizycie nie dostalam nic poza jednym zdjeciem. Sprawdzil tylko czy ciąża żywa, czy serce bije i tyle. Byłam u jakiegoś przypadkowego lekarza na fundusz.
Ja wam powiem tak że kocham bardzo dzieci jak są na świecie mogę w nocy wstawać karmić (karmiłam po 1rok i 8 mcy swoją dwójkę) ale do chodzenia w ciąży to ja się nie nadaje. Dla mnie to stan chorobowy. 🙄 I zazdroszczę tym kobieta które mówią że mogą chodzić w ciąży całe życie
Mam tak samo! Nie lubię stanu ciąży.

Do góry