Annasol93
Fanka BB :)
Ja też!!! Pierwszy raz... Tak muliło, męczyło i voila!A z rana dziś zaliczyłam mega wiedziałam że dziś tak zacznę dzień w nocy mnie strasznie męczyło. Ehhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też!!! Pierwszy raz... Tak muliło, męczyło i voila!A z rana dziś zaliczyłam mega wiedziałam że dziś tak zacznę dzień w nocy mnie strasznie męczyło. Ehhh
Bolą bolą po bokachDziewczyny też tak macie że piersi Was bardzo bolą po bokach i bardziej jedna piersi u mnie piersi bolą strasznie i po bokach najbardziej i najbardziej lewa boze jakie rozważania w ciąży z piersiami
Ni nic takiego nie dostałam mój lekarz powiedział tylko że serduszko bile i tyle nie wiem nawet na jakiej częstotliwości. Nie analizuj wszytko jest dobrzedziewczyny, a czy Wy po pierwszej wizycie dostalyscie wydruk tętna serca dziecka? zastanawiam się czy wszystko jest ok, zaczynam chyba za bardzo analizować .
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ❤
Ja biorę sam acard i nic mi nie jestDziewczyny, czy któraś z Was brała/bierze sam Acard, bez Dupka lub innych? Czy przy samym Acardzie miałyście jakieś skutki uboczne: plamienia, omdlenia i inne...?
Ja nic nie dostałam tylko zdj usg bez żadnych danych jak crl czy data porodu, nic. Niczym się nie martw gdyby coś było nie tak musiałby powiedzieć... A skoro serduszko bije to znak, że wszystko super się rozwija.dziewczyny, a czy Wy po pierwszej wizycie dostalyscie wydruk tętna serca dziecka? zastanawiam się czy wszystko jest ok, zaczynam chyba za bardzo analizować .
O ktorej masz wizyte? Nie stresuj sie, na pewno wszystko jest w porządku ktory tydzień u ciebie?Kobietki dzisiaj wizyta !!! Tak się boję że to masakra... przestały mnie boleć wczoraj piersi i są jakieś miękkie takie i oczywiście już panika i strach... . Ale dla równowagi dzisiaj miałam pierwsze romantyczne spotkanie z deską klozetowa... wolę inne randki ale no czasami trzeba brać co dają haha w tym wypadku. A jak Wy się czujecie? Jak nastroje? Miłego dnia!!
Ja na pierwszej wizycie nie dostalam nic poza jednym zdjeciem. Sprawdzil tylko czy ciąża żywa, czy serce bije i tyle. Byłam u jakiegoś przypadkowego lekarza na fundusz.dziewczyny, a czy Wy po pierwszej wizycie dostalyscie wydruk tętna serca dziecka? zastanawiam się czy wszystko jest ok, zaczynam chyba za bardzo analizować .
Mam tak samo! Nie lubię stanu ciąży.Ja wam powiem tak że kocham bardzo dzieci jak są na świecie mogę w nocy wstawać karmić (karmiłam po 1rok i 8 mcy swoją dwójkę) ale do chodzenia w ciąży to ja się nie nadaje. Dla mnie to stan chorobowy. I zazdroszczę tym kobieta które mówią że mogą chodzić w ciąży całe życie