reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Może coś w tym jest, dziś zrobiłam pizze, jablecznik, bułki i pierdyliard innych rzeczy, takiego powera dostałam 🤔🤔😎 a objawy nikłe 🤷‍♀️🤷‍♀️
Mi dziś cycki oklaply I nie bolą 🤷‍♀️😂 odwalily protest chyba jakiś A ja już w głowie istny dramat. Nic nie zrobiłam dzisiaj .. Nic. Ja bym zjadła sernik z brzoskwinia A tu nie ma nigdzie białego sera!!! I ogórkowa A ogórków kiszonych nie ma ani zakisic nie ma jak ... muszę chyba jakos Polski sklep znaleźć i zamówienie zrobić.. Tak brakuje polskiego jedzenia A teraz to już szczególnie...

reklama
Mi dziś cycki oklaply I nie bolą 🤷‍♀️😂 odwalily protest chyba jakiś A ja już w głowie istny dramat. Nic nie zrobiłam dzisiaj .. Nic. Ja bym zjadła sernik z brzoskwinia A tu nie ma nigdzie białego sera!!! I ogórkowa A ogórków kiszonych nie ma ani zakisic nie ma jak ... muszę chyba jakos Polski sklep znaleźć i zamówienie zrobić.. Tak brakuje polskiego jedzenia A teraz to już szczególnie...
Jutro cycki będą bolały nie bój nic 😎😎😃 ojej współczuję.. 😱😱 Najgorzej jak się zachce i nie ma żadnej możliwości, żeby to uzyskać 😪 to wtedy tylko głową w ścianę walic, mi się ostatnio Kubusia o 3 nad ranem zachciało..i za cholere zasnąc wtedy nie idzie 🤦‍♀️

przypomnij proszę który tydzień Ci wyszedł? ☺ zaczynam się martwić czemu mi nie podała ile bije serce 🥺

Zupełnie nie masz się czym martwić - na mojej wizycie też lekarz powiedział, że serduszko bije, że wszystko ok i też nie mówił ile razy/min, A ja byłam tak przeszczesliwa, że nawet nie zapytałam 😅

Dziewczyny zauważyłam u siebie niepokojący objaw, mam infekcję i biorę globulki, dziś gdy rano jej resztą wypłynęła to jej część była ewidentnie podbarwiona krwią, teraz nic nie leci, nic nie boli, mam mdłości jak co rano. Lekarza mam dopiero w poniedziałek? Czy myślicie, że może być to podrażniona szyjka ?

Dziewczyny zauważyłam u siebie niepokojący objaw, mam infekcję i biorę globulki, dziś gdy rano jej resztą wypłynęła to jej część była ewidentnie podbarwiona krwią, teraz nic nie leci, nic nie boli, mam mdłości jak co rano. Lekarza mam dopiero w poniedziałek? Czy myślicie, że może być to podrażniona szyjka ?
Ja bym chyba dla świętego spokoju zadzwoniła do swojego lekarza z zapytaniem ah to normalne 🤷‍♀️. Może przeczytaj ulotkę, możliwymi skutkami ubocznymi może się okazać, że tak właśnie może ten lek działać i wywoływać takie skutki u wrazliwszych pacjentek. Mimo wszystko chyba zadzwoniła bym do lekarza dla świętego spokoju ❤❤❤

Dzień dobry wszystkim. Pogoda się u nas dziś popsuła i pada deszcz choć jest potrzebny 😁. Więc dziś na ogrodzie nie poleżę a czekam na książkę muszę zacząć czytać pozytywne książki zamówiłam sobie Pełnia Życia Agnieszki Maciąg podobno rewelacja. Co do objawów to u mnie bez zmian najgorzej wieczorem i w nocy no oszalec można z tymi mdłościami. Sny dziś głupie miałam praca mi się śniła. A co do boli kręgosłupa mnie też boli na dole taki cmiacy ból. Ja mam jeszcze taki problem jestem po dwóch cc i tak czuje te zrosty w macicy ze jak mam kochnac to muszę usiąść i trzymać się za brzuch bo to mnie tak mocno pociągnie ze łzy stają w oczach. Pozdrawiam 🤰 i miłego dnia.

Dzień dobry wszystkim. Pogoda się u nas dziś popsuła i pada deszcz choć jest potrzebny 😁. Więc dziś na ogrodzie nie poleżę a czekam na książkę muszę zacząć czytać pozytywne książki zamówiłam sobie Pełnia Życia Agnieszki Maciąg podobno rewelacja. Co do objawów to u mnie bez zmian najgorzej wieczorem i w nocy no oszalec można z tymi mdłościami. Sny dziś głupie miałam praca mi się śniła. A co do boli kręgosłupa mnie też boli na dole taki cmiacy ból. Ja mam jeszcze taki problem jestem po dwóch cc i tak czuje te zrosty w macicy ze jak mam kochnac to muszę usiąść i trzymać się za brzuch bo to mnie tak mocno pociągnie ze łzy stają w oczach. Pozdrawiam 🤰 i miłego dnia.

Wzajemnie miłego dnia :-)

Właśnie lekarz mi mówił że ta ciąża będzie trudniejsza ze względu właśnie na to że poprzedni poród skończył się CC... Że będą większe dolegliwości, bo blizna się nie rozciąga... Faktycznie tak jest że ją czuć i w ogóle?

Ja jak wychodzę z gabinetu to zawsze dostaje opis badania. Najczęściej zapominam zapytać o masę rzeczy i na tej kartce jest napisane np jak serduszko bije. Czy Wy też dostajecie taki opis ?? Zdjęcie dla przykładu :)

Załączniki

• 1591333764549806279906.jpg
    1591333764549806279906.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 57
U mnie właśnie kochana to sama względem mdłości... bardziej muli mnie wieczorem i przed spaniem niż w ciągu dnia 🤷‍♀️. Oj tak wyobrażam sobie, że to musi być nieprzyjemne i że daje o sobie znać... tym bardziej, że macica to wrażliwy narząd i teraz w trakcie wzrostu daje do wiwatu. Tak ten ból plecow taki cmiacy .. Nie jest bardzo bolesne ale uporczywe.. u mnie też pogoda do niczego od 1 dni ale jeszcze ma tak być przez ponad tydzień 14 stopni i całodniowe opady .. czasami fajnie mieć jesień prawie że latem... Nie będzie nam duszno i gorąco haha byle niedługo słońce wróciło ✊✊😉

reklama
Ja jak wychodzę z gabinetu to zawsze dostaje opis badania. Najczęściej zapominam zapytać o masę rzeczy i na tej kartce jest napisane np jak serduszko bije. Czy Wy też dostajecie taki opis ?? Zdjęcie dla przykładu :)
W Polsce dostałam nawet przy zwykłej wizycie opis każdego badania i obrazu usg czy to macicy czy też piersi... znowu tutaj u żadnego lekarza nie dostajemy nic... wszystkie badania i wyniki są w systemie komputerowym. Kazsy obywatel ma swój nr u ubezpieczenia wykupionego i taka kartę jak do bankomatu hahah I ttm6sie rejestrujesz jak jesteś 1 raz u jakiegoś lekarza A jak już kolejny to tylko podajesz imie i nazwisko i już wszystko mają. Na początku nie mogłam się nauczyć do tego że nie mam w domu żadnych wyników badań ..

Do góry