reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ze nowe są wytyczne ale to oczywiście nie jest nakaz bezwzględny, i nie wiem czy się zdecyduje.
A to nawet nie wiedziałam o tym. Ja musze robic cytologie raz na pół roku ze względu na swoją historię, ale teraz przy dziecku zaniedbalam sie. Miałam iść teraz w kwietniu, ale pandemia i.wszystko zamknęli.

Mam pytanie do dziewczyn

Właśnie ja też muszę zrobić cytologie ale jakoś nie chciałam bo się bałam i powiedziałam, że na następnej wizycie ale nie wiem czy się zdecyduje. Cytologie robiłam rok temu ale lekarz mi mówił że 6 miesięcy jeszcze uznają ale rok już nie..
a co jest nie tak w robieniu cytologii ? pytam bez żadnych złośliwości. Ja miałam już robiona i nawet nie wpadłam na to, że mogę jej nie chcieć :)

Wzajemnie miłego dnia :-)

Właśnie lekarz mi mówił że ta ciąża będzie trudniejsza ze względu właśnie na to że poprzedni poród skończył się CC... Że będą większe dolegliwości, bo blizna się nie rozciąga... Faktycznie tak jest że ją czuć i w ogóle?
No ja czuję przy kichaniu takie szarpanie najbardziej z prawej strony pewnie tam supeł był. Lekarz mi mówił że to są zrosty i na zmianę pogody też czuje pobolewania.

Kobietki dzisiaj wizyta !!! Tak się boję że to masakra... przestały mnie boleć wczoraj piersi i są jakieś miękkie takie i oczywiście już panika i strach... 🤷‍♀️🤦‍♀️. Ale dla równowagi dzisiaj miałam pierwsze romantyczne spotkanie z deską klozetowa... wolę inne randki ale no czasami trzeba brać co dają haha w tym wypadku. A jak Wy się czujecie? Jak nastroje? Miłego dnia!!😘

reklama
Ja też miałam w listopadzie mimo że wszystko ok teraz też mi pobrał przy badaniu i mówi należy się pobrać to niech będzie 😁
Ja miałam cytologię w marcu więc nie jestem pewna czy teraz będziemy robiły ale zapytam... wole dmuchać na zimne. Z drugiej strony zawsze to mi się wydawało takim podstawowym badaniem w ciąży.. W sensie badanie czystości pochwy itp. 🤷‍♀️

Do góry