reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Mam pytanie do dziewczyn
Dzięki. Ja nigdy az tak nie krwawilam w ciazy, stad.ten stres. Ale.wierze, ze to po prostu przez.to, ze wszystko teraz bardziej ukrwione tam i dlatego tak.
Właśnie ja też muszę zrobić cytologie ale jakoś nie chciałam bo się bałam i powiedziałam, że na następnej wizycie ale nie wiem czy się zdecyduje. Cytologie robiłam rok temu ale lekarz mi mówił że 6 miesięcy jeszcze uznają ale rok już nie..

reklama
No
Kurcze, serio? 😔 ech, ja będę miała wizytę w 6+2 i już miałam taką cichą nadzieję na serduszko 🥺 och, go chyba razem będziemy musiały cierpliwie czekać 😅 a ja jeszcze 5dni do wizyty 🤦‍♀️
No u mnie taka malenka kropeczka pulsowała, lekarz mi pokazywał, mówił że to serce ale słabo było widać obraz, przez bliznę po CC głównie, akurat moja blizna jest bardzo szeroka a nie cieniutką jak u niektórych :-( udało mu się zobaczyć po długich poszukiwaniach jak wyobracal mi to urządzenie w pochwie i musiałam trochę tyłek podnosić😁 także trzymam się tej wersji że to serce 😁

Mam pytanie do dziewczyn

Właśnie ja też muszę zrobić cytologie ale jakoś nie chciałam bo się bałam i powiedziałam, że na następnej wizycie ale nie wiem czy się zdecyduje. Cytologie robiłam rok temu ale lekarz mi mówił że 6 miesięcy jeszcze uznają ale rok już nie..
Ale ze gdzie uznaja? Do porodu? W sumie nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży musiałam miec wynik ze soba

Długo mnie tutaj nie było ze względu na ciagle mdłości i sen, ale dzisiaj byłam na wizycie i słyszałam pierwszy raz serduszko mojego maleństwa i stwierdziłam, że koniecznie muszę się Wam pochwalić ❤ 8+3, termin na 11 stycznia a jutro umawiam się na początek lipca na prenatalne 😊Zobacz załącznik 1128859
Jesteśmy w identycznym momencie ♡
Super że dodałaś zdjęcie, mam pogląd jak mój dzidziuś aktualnie wygląda ♡ pozdrawiam Cię, rzeczywiście dawno Cię tu nie było...
My mamy następną wizyte dopiero 15...

Dziewczyny czy was też bolą plecy ?:/

Cześć dziewczyny, jestem po wizycie 😊Wszystko w najlepszym porządku. Dzidziuś jest! 0,78 cm szczęścia dzisiaj zobaczyłam z bijącym 135/m serduszkiem. Tak się stresowałam niepotrzebnie. Kolejne badania w lipcu-prenatalne. Pozdrawiam Was serdecznie 😘
przypomnij proszę który tydzień Ci wyszedł? ☺️ zaczynam się martwić czemu mi nie podała ile bije serce 🥺

no u mnie biło jak szalone i z daleka i z bliska pokazywała, masakra 🙈 do tej pory to do mnie nie dociera. dzieciątko 0.51cm a takie serducho 🥰
A powiem Ci nawet, że ja osobiście nie widziałam ani dzidzi ani serduszka ,zdałam się na P.Doktor i męża, który bacznie stał i obserwował monitor .Po wszystkim dostałam zdj usg i jestem pełna optymizmu ,pomimo że też mam dni w których słabiej czuję piersi inne objawy...

reklama
A powiem Ci nawet, że ja osobiście nie widziałam ani dzidzi ani serduszka ,zdałam się na P.Doktor i męża, który bacznie stał i obserwował monitor .Po wszystkim dostałam zdj usg i jestem pełna optymizmu ,pomimo że też mam dni w których słabiej czuję piersi inne objawy...
mi Pani pokazała także szok. nie wiem kiedy to do mnie dotrze. takie maleństwo 🤯 także za 12 dni idę znowu, zakładamy kartę ciąży jak będzie wszystko w porządku, a innej opcji nie widzę ☺️

Do góry