reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Z OM to wychodzi 9 tyd. a z usg 8t6d jeden dzień różnicy.

Miałaś już spotkanie z polozna ? Bo ja już po pierwszej konsultacji telefonicznej jestem. A jak to u Cie wygląda ?
Ja miałam tylko jeden telefon kilka tyg temu pytała się o ogolne informacje, teraz będę miała 16.06 i mamy omawiać choroby w rodzinie później 24.06 na badanie krwi i ciśnienia no i pewnie dostanę list ze szpitala kiedy na pierwsze usg( moje nie pierwsze bo byłam wczoraj Prywatnie). U mnie 9+2 wiec nie duża różnica !!!

reklama
Ja miałam tylko jeden telefon kilka tyg temu pytała się o ogolne informacje, teraz będę miała 16.06 i mamy omawiać choroby w rodzinie później 24.06 na badanie krwi i ciśnienia no i pewnie dostanę list ze szpitala kiedy na pierwsze usg( moje nie pierwsze bo byłam wczoraj Prywatnie). U mnie 9+2 wiec nie duża różnica !!!
Ja już miałam pierwsze usg z powodu ostatniej ciąży. Chcieli mnie zobaczyć jak naj szybciej i jak narazie wszystko jest perfect 🙂. Już tą rozmowę miałam trwa 1.5h 😉.Badania krwi będę miała robione w 12 tyg jak będę miała usg prenatalne czyli 26.06 wcześniej nie chca mnie narażać na częste wizyty w szpitalu.

Mixme nie wiem co napisac , ja tu wymyślam ze wymiotuje a ty się zamartwiasz i mi głupio . Proszę Cię uwierz ze wszystko musi być dobrze . Krwiak się wchłonie .

reklama
Do torbieli doszedł krwiak na 3 cm, idę do szpitala dziś.
Ojej 😔 ale dużo czytałam że dziewczyny z krwiakiem dostawały zalecenie żeby leżeć i taki wyleżany często się wchlania. Będzie dobrze, musi być! ❤ a do szpitala na jakieś szczegółowe badania czy chcą już może jednak coś robić z tym krwiakiem?

Do góry