reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Ja mam dzisiaj gorszy dzień.. Piersi nie bolą prawie wcale za to mdłości cały dzień.. Jem bo jem ale muli mnie ciągle.. Bardziej kłuję mnie w podbrzusza ale czytałam że to normalne bo od 9 do 12 tyg podobno dziecko bardzo dużo rośnie nawet dwukrotnie zwiększa objętość. Ja staram się nie myśleć.. Co ma być to będzie.. Mam wizytę 15 już leki na tarczyce i mOeliwe że czeka mnie cukrzyca ciazowa.. Byle do rozwiązania :D

reklama
jeszcze 1h50 minut, staram się być spokojna ale chyba zaraz na prawdę będzie trzeba po pogotowie dzwonić🤣 nie wiedziałam, że będę się aż tak stresować. też nie wiem jaka ta pani jest, nie znam miejsca.
Ja się pocieszam, że moja wtorkowy wizyta jest na 14:30. Śpię teraz średnio do 11 więc później już zleci szybciutko 😁 w ogóle ciekawa jestem, bo chyba miałam późno owulację albo zagniezdzenie było jakieś opóźnione i czy nie załapie się na luty 🙄 z terminu OM wychodzi mi 30.01 ale może lekarz mnie zaskoczy 🤷‍♀️😋

Dziewczyny a jak to u Was jest z objawami? Codziennie macie o takim samym natężeniu? Ja dzisiaj np mam zero bólu piersi, nie odczuwam też mdłości, nawet z apetytem zrobiłam sobie obiad.. wczoraj np nie mogłam nawet zbliżyć się do lodówki, a w połowie śniadania już wymiotowalam.. czy to normalne, że dzisiaj nic nie czuje? 😬
U mnie to bywa różnie ... wczoraj myślałam że biust eksploduje A dzisiaj rano piersi jakby w ciąży nie były, czasami mają takie przebłyski. Bolą mnie plecy to jeden z objawów na czele z zaparciami ostatnimi czasy ... A tak to jak wiatr zawieje, raz gorzej A raz lepiej 🤦‍♀️🤷‍♀️

Cześć dziewczyny czytam Was tak od dłuższego czasu i dłuższy czas się zastanawiam czy dołączyć czy nie 🙂.
Mieszkam w uk i to moja 7 ciąża . Mam 2 synów miałam 3 poronienia i jedno musieliśmy usunąć bo na usg 12 tyg wyszło że coś jest nie tak i wysłali mnie do specjalistycznego szpitala na badania z płynu owodniowego i wyszło że malutka ma tylko 5 % szans na przeżycie bo ma wiele wad wrodzonych i to był ,, Zespół Turnera ".
Teraz już jestem bo pierwszym usg jak narazie wszystko dobrze serduszko bije 🙂 najbardziej się boję usg prenatalnego które mam 26 czerwca.

Widzę w tabelce.
Jestem druga w kolejce :) ciekawe jak to będzie w rzeczywistości.
Ooooo, A ja to widzę tak:
Screenshot_20200604-162320.jpeg

Cześć dziewczyny czytam Was tak od dłuższego czasu i dłuższy czas się zastanawiam czy dołączyć czy nie 🙂.
Mieszkam w uk i to moja 7 ciąża . Mam 2 synów miałam 3 poronienia i jedno musieliśmy usunąć bo na usg 12 tyg wyszło że coś jest nie tak i wysłali mnie do specjalistycznego szpitala na badania z płynu owodniowego i wyszło że malutka ma tylko 5 % szans na przeżycie bo ma wiele wad wrodzonych i to był ,, Zespół Turnera ".
Teraz już jestem bo pierwszym usg jak narazie wszystko dobrze serduszko bije 🙂 najbardziej się boję usg prenatalnego które mam 26 czerwca.
Hej, ja tez z uk i ada0701 również wiec jesteśmy we trzy ;) a który to tydzień już ?

reklama
Do góry