reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Z OM to wychodzi 9 tyd. a z usg 8t6d jeden dzień różnicy.

Miałaś już spotkanie z polozna ? Bo ja już po pierwszej konsultacji telefonicznej jestem. A jak to u Cie wygląda ?
Ja miałam tylko jeden telefon kilka tyg temu pytała się o ogolne informacje, teraz będę miała 16.06 i mamy omawiać choroby w rodzinie później 24.06 na badanie krwi i ciśnienia no i pewnie dostanę list ze szpitala kiedy na pierwsze usg( moje nie pierwsze bo byłam wczoraj Prywatnie). U mnie 9+2 wiec nie duża różnica !!!

reklama
Ja miałam tylko jeden telefon kilka tyg temu pytała się o ogolne informacje, teraz będę miała 16.06 i mamy omawiać choroby w rodzinie później 24.06 na badanie krwi i ciśnienia no i pewnie dostanę list ze szpitala kiedy na pierwsze usg( moje nie pierwsze bo byłam wczoraj Prywatnie). U mnie 9+2 wiec nie duża różnica !!!
Ja już miałam pierwsze usg z powodu ostatniej ciąży. Chcieli mnie zobaczyć jak naj szybciej i jak narazie wszystko jest perfect 🙂. Już tą rozmowę miałam trwa 1.5h 😉.Badania krwi będę miała robione w 12 tyg jak będę miała usg prenatalne czyli 26.06 wcześniej nie chca mnie narażać na częste wizyty w szpitalu.

Mixme nie wiem co napisac , ja tu wymyślam ze wymiotuje a ty się zamartwiasz i mi głupio . Proszę Cię uwierz ze wszystko musi być dobrze . Krwiak się wchłonie .

reklama
Do torbieli doszedł krwiak na 3 cm, idę do szpitala dziś.
Ojej 😔 ale dużo czytałam że dziewczyny z krwiakiem dostawały zalecenie żeby leżeć i taki wyleżany często się wchlania. Będzie dobrze, musi być! ❤ a do szpitala na jakieś szczegółowe badania czy chcą już może jednak coś robić z tym krwiakiem?

Do góry