reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
250 ;/

Też miałam poronienia zatrzymane i objawy mimo straty. Więc nie wiem czy to takie rzadkie.

Ja mam chyba zapalenie pęcherza ;/
Rzadkie w stosunku do tego, że poronienia zazwyczaj przewiduje plamienie, źle prognozująca ciąża od samego poczatku, bądź ciąża biochemiczna, zdecydowanie więcej jest tego typu poronień niż tych ciąż, które rozwijają się super od samego początku i nagle coś się dzieje :) też poroniłam poprzednią ciążę niestety

Ja też dziś kiepsko spałam strasznie mi burczało w brzuchu z głodu i byłam głodna a to przez to że wieczorem te mdłości okropne mi się nasilają bardzo i nie mogę nic zjeść. Ja podświadomie czuje że będzie chłopczyk choć mam w domu parkę to córka bardzo chce siostrę i wszyscy do okola też dziewczynke. Łatwiej by mi było bo mniejsza różnica wieku między nimi by była i pokój pózniej razem mogły by mieć. Ale czuję że będzie syn. Najważniejsze teraz by dziecko było zdrowe.

Cześć dziewczyny. Według ostatniej miesiączki jestem w 6+6tc, natomiast według dzisiejszego USG 6+1tc. W styczniu miałam zabieg łyżeczkowania po poronieniu i rozregulowaly mi się cykle, nie wiem kiedy była owulacja więc pewnie stąd to przesunięcie.

Podczas dzisiejszego USG zarodka wynosiło 113/min i Pani Doktor powiedziała, że mogłoby być wyższe i za tydzień mam podejść ponownie. Jak to było u Was? Czy faktycznie jest niskie?

Cześć dziewczyny. Według ostatniej miesiączki jestem w 6+6tc, natomiast według dzisiejszego USG 6+1tc. W styczniu miałam zabieg łyżeczkowania po poronieniu i rozregulowaly mi się cykle, nie wiem kiedy była owulacja więc pewnie stąd to przesunięcie.

Podczas dzisiejszego USG zarodka wynosiło 113/min i Pani Doktor powiedziała, że mogłoby być wyższe i za tydzień mam podejść ponownie. Jak to było u Was? Czy faktycznie jest niskie?
Wczoraj byłam na usg i pytałam się jakie jest prawidłowe, podobno 140 w zwyż ale jestem w 9+2 wiec może u ciebie dopiero się zarodek rozwija i nadgoni. Ważne jest puls 😘 nie stresuj się kochana 😘

hej, ja również mogę przybić z Wami piątkę, okropnie spałam, mnie nie dawał spać kot. Wariował całą noc i nad ranem, gdzie musiałam wstać o 6...masakra. Już mnie brzuch boli od rana ze stresu przed wizytą, trzęsę się, nie wiem jak wytrzymam do 17.

reklama
Hej. Ja za to przespałem pierwszy raz od dawna całą noc aż do 8 rano. Zwykle się budzę już ok 6 i nie mogę spać. Najgorsze to sikanie po nocy. Wstaje bo idziemy do przedszkola.
Wczoraj się dowiedziałem że u nas cały oddział gin położniczy zamknięty i mój lekarz co chodziłam na NFZ w krytycznym stanie na OIOM pod respiratorem. Ma koronawirus i jeszcze we wtorek przyjmował pacjentki A źle się czuł....
Dobrze że teraz wybrałam innego lekarza i prywatnie...
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry