reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

ja tak miałam w tamtym tygodniu, normalnie 7 dni wyjęte z życia, od poniedziałku już jest w miarę w porządku.
Całe szczęście ja się zastanawiam kiedy mi to przejdzie ... ogólnie zawsze mi się wydaje, że nie mam objawów ciąży ale jak pisze o tym co mi doskwiera to jednak stwierdzam, że ta ciąża nie jest taka bezobjawowa do końca 😅😂

reklama
Ja mam to samo marzyłam o dziewczynce wiadomo zazwyczaj tak kobiety mają... ale podświadomie ubranka chłopięce, jak myślę o bablu to też, że to chłopiec I jakoś tak mi świta , że to będzie chłopczyk. 💙 fajnie by było mieć parkę! A Ty jak się czujesz?
Dzisiaj fatalnie ;) wczoraj juz mnie glowa bolala, ale zasypialam znie mysla, ze sie wyspie i przejdzie. Nic z.twgo. Syn mial kiepską noc, poplakiwal, wiercil sie krecil, siadam, wstawal,.no.cuda wianki. Tym samym prawie nie spalam i rano jeszcze wiekszy bol glowy. Dopiero M pojechal mi po plastry chłodzące, pozniej.zdrzemnelam sie z.synem 1,5h i.jako tako lepiej bylo. Ale.żeby.nie.bylo za.dobrze,.to.po południu zaczelo mnie czyścić. Teraz czekam tylko.az.mlody usnie, sciagam.jeszcze pokarm i ide spac. Rano pobudka o 6 i.ma.badania :D

Dzisiaj fatalnie ;) wczoraj juz mnie glowa bolala, ale zasypialam znie mysla, ze sie wyspie i przejdzie. Nic z.twgo. Syn mial kiepską noc, poplakiwal, wiercil sie krecil, siadam, wstawal,.no.cuda wianki. Tym samym prawie nie spalam i rano jeszcze wiekszy bol glowy. Dopiero M pojechal mi po plastry chłodzące, pozniej.zdrzemnelam sie z.synem 1,5h i.jako tako lepiej bylo. Ale.żeby.nie.bylo za.dobrze,.to.po południu zaczelo mnie czyścić. Teraz czekam tylko.az.mlody usnie, sciagam.jeszcze pokarm i ide spac. Rano pobudka o 6 i.ma.badania :D
Wyśpij się koniecznie żebyś jutro do tyłu nie chodziła! ❤✊ No podejrzewam, że dwie kruszynki potrafią pozbierać z Ciebie energię i trzecie maleństwo też potrzebuje uwagi i zajęcia to potem bez snu ledwo człowiek na nogach stoi. Dobrze że Twój pojechał po plastry i jakoś też Ci to ułoży może trochę..

Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę..
Od wczoraj zauważyłam, że mam (tak mi się wydaje) nietypowy kolor śluzu - na majtkach i przy podcieraniu nic nie widziałam, ale wczoraj włożyłam papierek kawałek dalej i zauważyłam że ten śluz ma taki żółtawy/beżowy odcień.. czy to normalne w ciazy?

Od wczoraj zauważyłam, że mam (tak mi się wydaje) nietypowy kolor śluzu - na majtkach i przy podcieraniu nic nie widziałam, ale wczoraj włożyłam papierek kawałek dalej i zauważyłam że ten śluz ma taki żółtawy/beżowy odcień.. czy to normalne w ciazy?
A bierzesz jakieś tabletki dopochwowe?

Też się chętnie dowiem bo miewam taki, ja to już w ogóle miałam chyba każdy możliwy i w kolorze i w konsystencji, z poprzedniej ciąży nie pamiętam takiego cyrku, na poprzedniej wizycie niby miałam jakąś łagodną infekcje, ale ja jej nie czułam w żaden sposób więc nie wiem czy się nasila czy przeszło, jutro doktorek sprawdzi i jak będzie to ma dać jakieś leki.

A bierzesz jakieś tabletki dopochwowe?

Nie biorę - nie mam też żadnych innych niepokojących objawów - nic mnie nie swędzi, nie piecze, sluz jest bezwonny. Tak naprawdę gdybym tego papierka nie włożyła troszkę głębiej, to nawet nie wiedzialabym, że taki kolor ma - nie było tego ani na bieliźnie, ani na papierze podczas zwykłego podtarcia się..

reklama
Super! Duży dzidziuś 🥰🥰 wiem ze zazdrość jest zła ale tak pozytywnie Ci zazdroszczę ze masz już taką pozytywną wizytę za sobą 🥺
Do twojej wizyty wtorkowej już też niedaleko, będzie dobrze, do weekendu jakoś zleci a potem już z górki będzie❤️ widzisz ja się stresowalam a zupełnie niepotrzebnie jak się okazuje, trzeba byc dobrej myśli❤️

Do góry