AnMil
Fanka BB :)
A dziś też kiepsko spałam, przed pójściem spać wczoraj zjadłam kolacje (przed 22), dzisiaj już o 4:30 obudziłam się na siku i tym samym tak mi burczalo w brzuchu że musiałam wziąć sobie coś do zjedzenia, o 7 znowu to samo, chciało by się polezec w łóżku ale głód nie pozwala, też tak macie?
Dajcie w ogóle znać jakie macie pomysły na przekąski itp, bo ja sama nie wiem co zjeść żeby nie było mi niedobrze
Podłączam się pod pytanie - ja tez nie mam pojęcia co jeść, żeby mnie nie mdliło i żebym nie wymiotowala.. praktycznie na nic nie mam ochoty, najgorzej jest mi przełknąć to czego powinnam jeść najwięcej, czyli świeże owoce i warzywa - mdli mnie na samą myśl o nich.. ostatnio na śniadanie jedyną rzecz jaką jestem w stanie zjeść to bułka pszenna z masłem i serkiem Mój Ulubiony naturalnym..
Moje mdłości i jednocześnie uczucie głodu też bardzo nasilają się wieczorami jak już leżę w łóżku - wczoraj zaraz przed snem wpakowałam w siebie kilka chrupek kukurydzianych i faktycznie odrobinę mi przeszło, jakoś dałam radę zasnąć.. na ostatniej wizycie mój lekarz powiedział mi też, że gdyby było bardzo źle, to żeby nawet przez cały dzień małymi lykami popijać colę - wiadomo, że nie jest to źródło witamin i minerałów, ale potrafi zdziałać cuda na ciążowe mdłości i dzięki temu jest szansa żeby coś w siebie wcisnąć..