AnMil
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 1128467Moje fasolka ma 2.5cm, serduszko bije jak oszalałe 171, 9tydzien i 1dzień![]()
Ale pięknie widać Twoje maleństwo
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 1128467Moje fasolka ma 2.5cm, serduszko bije jak oszalałe 171, 9tydzien i 1dzień![]()
Rzadkie w stosunku do tego, że poronienia zazwyczaj przewiduje plamienie, źle prognozująca ciąża od samego poczatku, bądź ciąża biochemiczna, zdecydowanie więcej jest tego typu poronień niż tych ciąż, które rozwijają się super od samego początku i nagle coś się dzieje250 ;/
Też miałam poronienia zatrzymane i objawy mimo straty. Więc nie wiem czy to takie rzadkie.
Ja mam chyba zapalenie pęcherza ;/
Wczoraj byłam na usg i pytałam się jakie jest prawidłowe, podobno 140 w zwyż ale jestem w 9+2 wiec może u ciebie dopiero się zarodek rozwija i nadgoni. Ważne jest pulsCześć dziewczyny. Według ostatniej miesiączki jestem w 6+6tc, natomiast według dzisiejszego USG 6+1tc. W styczniu miałam zabieg łyżeczkowania po poronieniu i rozregulowaly mi się cykle, nie wiem kiedy była owulacja więc pewnie stąd to przesunięcie.
Podczas dzisiejszego USG zarodka wynosiło 113/min i Pani Doktor powiedziała, że mogłoby być wyższe i za tydzień mam podejść ponownie. Jak to było u Was? Czy faktycznie jest niskie?
Pewnie jedno i drugie, byliśmy w szoku ze już widać raczki i nóżki i nawet nosek ! A jak się wierciloAle pięknie widać Twoje maleństwoTwój lekarz albo musi mieć dobry sprzęt, albo dzidziuś jest już tak duży i tak ładnie widać - piękny widok!
![]()
Dziękuje kochana. Chce ci polecić klinikę Window to the womb (sieciówka) bardzo ale to bardzo miła obsługa wszystko tłumacza i wizyta trwa aż 15 minut wiec dają czas na wpatrywanie się w maluszkaPiękna fasolka. Gratulacje ❤