reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja właśnie położyłam moja dwójkę spać. Kocham to, że o 20 już śpią, ale pobudka między 5, a 6 już nie jest taka fajna:D

Nie daje rady z czytaniem, piszecie za dużo i za szybko [emoji25] mam nadzieję, że nie wpadnę zupełnie z obiegu [emoji3064][emoji3064]

Rozumiem że masz dość siedzenia w domu :-( masz L4 leżące bo musisz leżeć czy lekarz takie wystawił poprostu?
Tak po prostu, lekarz stwierdził że wtedy jest kryty w razie kontroli z ZUSu 🤷‍♀️ pogadałam już z mężem... Może ja faktycznie jestem przewrażliwiona. Wybaczcie ale musiałam się też tutaj wygadać 😔

Tak po prostu, lekarz stwierdził że wtedy jest kryty w razie kontroli z ZUSu 🤷‍♀️ pogadałam już z mężem... Może ja faktycznie jestem przewrażliwiona. Wybaczcie ale musiałam się też tutaj wygadać 😔

Nie jesteś przewrażliwiona, masz prawo mieć dość, a to że się zamartwiasz to normalne, ja mam tak samo... Jak Ci będzie źle to pisz, zawsze jak się człowiek wygada to potem lżej 😗

Do jakiego lekarza chodzisz?
Do Kalamackiego
Ja myślałam o Żeromskim albo Rydygierze, też byłam w Narutowiczu w tamtym roku na wywołaniu ale szczerze to pielęgniarki ok ale lekarze kiepsko zwłaszcza team ojciec -syn i kilku jeszcze😄
Ja w poprzedniej ciąży kilka razy po kilka dni lezalam na patologii ciąży, wiec styczność miałam chyba ze wszystkimi lekarzami :D ogolnie dla mnie na plus i ordynator bardzo w porządku. Cc tez bez problemu, pozniej gorzej z pomoca ptzy laktacji, ale do przezycia.

reklama
Do góry