Pawlinka82
Fanka BB :)
U mnie IgG wyszło 116, cierpliwie poczekam dwa dni i skonsultuje z lekarzem co dalej , dzięki za odpowiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie masz się co martwić .:7 tydzień, ale już czuję, że ciąża wpływa na to w jaki sposób pracuję. Ja mam na czas nieokreślony. Niestety nie znam się na aspektach pracy, dlatego zaciekawiły mnie Wasze posty.
A jakie wyszło IgM ?U mnie IgG wyszło 116, cierpliwie poczekam dwa dni i skonsultuje z lekarzem co dalej , dzięki za odpowiedź
Tak po prostu, lekarz stwierdził że wtedy jest kryty w razie kontroli z ZUSu pogadałam już z mężem... Może ja faktycznie jestem przewrażliwiona. Wybaczcie ale musiałam się też tutaj wygadaćRozumiem że masz dość siedzenia w domu :-( masz L4 leżące bo musisz leżeć czy lekarz takie wystawił poprostu?
IgM 0,346A jakie wyszło IgM ?
Tak po prostu, lekarz stwierdził że wtedy jest kryty w razie kontroli z ZUSu pogadałam już z mężem... Może ja faktycznie jestem przewrażliwiona. Wybaczcie ale musiałam się też tutaj wygadać
Do KalamackiegoDo jakiego lekarza chodzisz?
Ja w poprzedniej ciąży kilka razy po kilka dni lezalam na patologii ciąży, wiec styczność miałam chyba ze wszystkimi lekarzami ogolnie dla mnie na plus i ordynator bardzo w porządku. Cc tez bez problemu, pozniej gorzej z pomoca ptzy laktacji, ale do przezycia.Ja myślałam o Żeromskim albo Rydygierze, też byłam w Narutowiczu w tamtym roku na wywołaniu ale szczerze to pielęgniarki ok ale lekarze kiepsko zwłaszcza team ojciec -syn i kilku jeszcze
Hm to mi lekarz mówił że igG jest ok najważniejsze jest igM i ze ja miałam lekko za wysokie . Więc u Ciebie może już przechodziłas. Daj znaćIgM 0,346
A jeszcze powiedz mi ile masz lat ?IgM 0,346