reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Moja kulka reaguje bardzo na ciepłe mleko. Od zawsze dużo go piłam a teraz to już wgl. Także jak przychodzi jakiś niepokój, że mało się rusza to mleko idzie w ruch i po 10 minutach mam kopniaczki :)

Ja mam inną metodę i już się tak nie wybudzam w nocy. Łącze nogi ze sobą i zginam i wtedy najpierw je razem obracam, A potem reszta 😊 Ale pamiętam, że w 1 ciazy ogólnie było mi ciężko spać przez bol bioder.. I jakiś częściej chodziłam do wc. Teraz w ogole🙉

Ja na siku tez nie wstaje ale śpię zazwyczaj na jednym boku i wcale sie nie ruszam jak juz znajde pozycje i normalnie tak mnie kości bolą albo prawa strona drętwieje, jedynie troche poduszka miedzy nogi pomaga.

Moja kulka reaguje bardzo na ciepłe mleko. Od zawsze dużo go piłam a teraz to już wgl. Także jak przychodzi jakiś niepokój, że mało się rusza to mleko idzie w ruch i po 10 minutach mam kopniaczki :)
Kurcze ja jeszcze nie wyczailam co moje dziecię lubi, tak byłoby chyba łatwiej w momencie niepewności 😁😁

Jak ja już bym chciała urodzić, powiem wam dziewczyny, że nastawiłam się na tą cesarkę, a tu nie będzie i się termin porodu wydłużył o dwa tygodnie, dobija mnie to już 😩 ja się w ciąży dobrze czuje, po prostu chciałabym mieć synka przy sobie.

Ja +6kg dziś 33+0 :) raz waga stoi w miejscu, a raz pędzi do góry:) z pierwszą córką przytyłam do porodu 5 kg. Więc mam nadzieję że przez miesiąc dużo się nie zmieni:)

Mam pytanie do tych co już rodziły... macie też kłucia w pochwie? Dziś rano wstałam i poczułam lekkie kłucia przy chodzeniu. Dziś mam lekarza ale on jest późnym wieczorem :)
Klocie normalne.

Kurcze ja jeszcze nie wyczailam co moje dziecię lubi, tak byłoby chyba łatwiej w momencie niepewności 😁😁

Jak ja już bym chciała urodzić, powiem wam dziewczyny, że nastawiłam się na tą cesarkę, a tu nie będzie i się termin porodu wydłużył o dwa tygodnie, dobija mnie to już 😩 ja się w ciąży dobrze czuje, po prostu chciałabym mieć synka przy sobie.
A mi za to brakuje tych kopniakow i ruchow ;)

Ja po wtorkowej wizycie wczoraj wylądowałam w szpitalu... Szyjka już zerowa i bardzo miękka na szczęście brak skurczów więc podają mi magnez i celestone na płucka dla Małej mówią zeby tydzień wytrzymać i będziemy myśleć co dalej. Dzisiaj 36+1 a waga Dzidzi 3100

reklama
Ja po wtorkowej wizycie wczoraj wylądowałam w szpitalu... Szyjka już zerowa i bardzo miękka na szczęście brak skurczów więc podają mi magnez i celestone na płucka dla Małej mówią zeby tydzień wytrzymać i będziemy myśleć co dalej. Dzisiaj 36+1 a waga Dzidzi 3100

Do góry