reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja po wtorkowej wizycie wczoraj wylądowałam w szpitalu... Szyjka już zerowa i bardzo miękka na szczęście brak skurczów więc podają mi magnez i celestone na płucka dla Małej mówią zeby tydzień wytrzymać i będziemy myśleć co dalej. Dzisiaj 36+1 a waga Dzidzi 3100
Ja też po wtorkowej wizycie wylądowałam w szpitalu z wysokim RR. Ale jest ok już jestem w domu. Jaką masz ładną wagę, u mnie 36,4 i waga 2730.

reklama
A ja mam takie pytanie.. czy ktoras z was uderzyla sie w brzuch przypadkowo i potem czulyscie bol w tym miejscu?
Synek jakieś 40min temu nawet nie tak mocno sparl kolano mi na brzuchu. Teraz co jakiś czas tak pulsacyjnie zakluje to miejsce. Dzidzia w brzuchu rusza się normalnie, ale i tak mnie stresuje ten ból..

A ja mam takie pytanie.. czy ktoras z was uderzyla sie w brzuch przypadkowo i potem czulyscie bol w tym miejscu?
Synek jakieś 40min temu nawet nie tak mocno sparl kolano mi na brzuchu. Teraz co jakiś czas tak pulsacyjnie zakluje to miejsce. Dzidzia w brzuchu rusza się normalnie, ale i tak mnie stresuje ten ból..
Ja tak miałam po stłuczce, ale wszystko ok było z małym

Spokojnie dziecko jest dobrze chronione.

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj 36 i 1 dzień. Cesarka zaplanowana na 4 styczeń. Mam już stres:( Mnie tez juz wszystko boli. Ciężko się obrócić z boku na bok. Pozdrawiam

Moja kulka reaguje bardzo na ciepłe mleko. Od zawsze dużo go piłam a teraz to już wgl. Także jak przychodzi jakiś niepokój, że mało się rusza to mleko idzie w ruch i po 10 minutach mam kopniaczki :)
U mnie tez po ciepłym mleku wieczorem bardzo sie rusza 😀 a mleko piję od niedawna jako lekarstwo na zgage.. też macie problem z płynącym przelykiem ? Ha od miesiaca

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj 36 i 1 dzień. Cesarka zaplanowana na 4 styczeń. Mam już stres:( Mnie tez juz wszystko boli. Ciężko się obrócić z boku na bok. Pozdrawiam
Ja mam termin z OM kilka dni później.. teraz 35 tc, tylko 8,5 kg na plusie a też już ciężko. Jakieś kłucie w szyjce, ból w dole taki okresowy, przewracam się w łóżku jak słoń 😳

reklama
Do góry