Ja też po wtorkowej wizycie wylądowałam w szpitalu z wysokim RR. Ale jest ok już jestem w domu. Jaką masz ładną wagę, u mnie 36,4 i waga 2730.Ja po wtorkowej wizycie wczoraj wylądowałam w szpitalu... Szyjka już zerowa i bardzo miękka na szczęście brak skurczów więc podają mi magnez i celestone na płucka dla Małej mówią zeby tydzień wytrzymać i będziemy myśleć co dalej. Dzisiaj 36+1 a waga Dzidzi 3100
reklama
Justynanana
Fanka BB :)
A ja mam takie pytanie.. czy ktoras z was uderzyla sie w brzuch przypadkowo i potem czulyscie bol w tym miejscu?
Synek jakieś 40min temu nawet nie tak mocno sparl kolano mi na brzuchu. Teraz co jakiś czas tak pulsacyjnie zakluje to miejsce. Dzidzia w brzuchu rusza się normalnie, ale i tak mnie stresuje ten ból..
Synek jakieś 40min temu nawet nie tak mocno sparl kolano mi na brzuchu. Teraz co jakiś czas tak pulsacyjnie zakluje to miejsce. Dzidzia w brzuchu rusza się normalnie, ale i tak mnie stresuje ten ból..
G
gość _199
Gość
Ja tak miałam po stłuczce, ale wszystko ok było z małymA ja mam takie pytanie.. czy ktoras z was uderzyla sie w brzuch przypadkowo i potem czulyscie bol w tym miejscu?
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Spokojnie dziecko jest dobrze chronione.A ja mam takie pytanie.. czy ktoras z was uderzyla sie w brzuch przypadkowo i potem czulyscie bol w tym miejscu?
Justynanana
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, uspokoilyscie mnie trochę
Ja mam zaplanowana na 01.01.2021 obyśmy obie dotrwały do terminuHej dziewczyny. Ja dzisiaj 36 i 1 dzień. Cesarka zaplanowana na 4 styczeń. Mam już stres Mnie tez juz wszystko boli. Ciężko się obrócić z boku na bok. Pozdrawiam
Margaret_80
Zaciekawiona BB
U mnie tez po ciepłym mleku wieczorem bardzo sie rusza a mleko piję od niedawna jako lekarstwo na zgage.. też macie problem z płynącym przelykiem ? Ha od miesiacaMoja kulka reaguje bardzo na ciepłe mleko. Od zawsze dużo go piłam a teraz to już wgl. Także jak przychodzi jakiś niepokój, że mało się rusza to mleko idzie w ruch i po 10 minutach mam kopniaczki
Margaret_80
Zaciekawiona BB
Ja mam termin z OM kilka dni później.. teraz 35 tc, tylko 8,5 kg na plusie a też już ciężko. Jakieś kłucie w szyjce, ból w dole taki okresowy, przewracam się w łóżku jak słońHej dziewczyny. Ja dzisiaj 36 i 1 dzień. Cesarka zaplanowana na 4 styczeń. Mam już stres Mnie tez juz wszystko boli. Ciężko się obrócić z boku na bok. Pozdrawiam
reklama
Margaret_80
Zaciekawiona BB
Podobno jak już są bóle porodowe tonie sposób pomylić ich z czymś innym..No porodowe