reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Moja kulka reaguje bardzo na ciepłe mleko. Od zawsze dużo go piłam a teraz to już wgl. Także jak przychodzi jakiś niepokój, że mało się rusza to mleko idzie w ruch i po 10 minutach mam kopniaczki :)

Ja mam inną metodę i już się tak nie wybudzam w nocy. Łącze nogi ze sobą i zginam i wtedy najpierw je razem obracam, A potem reszta 😊 Ale pamiętam, że w 1 ciazy ogólnie było mi ciężko spać przez bol bioder.. I jakiś częściej chodziłam do wc. Teraz w ogole🙉

Ja na siku tez nie wstaje ale śpię zazwyczaj na jednym boku i wcale sie nie ruszam jak juz znajde pozycje i normalnie tak mnie kości bolą albo prawa strona drętwieje, jedynie troche poduszka miedzy nogi pomaga.

Moja kulka reaguje bardzo na ciepłe mleko. Od zawsze dużo go piłam a teraz to już wgl. Także jak przychodzi jakiś niepokój, że mało się rusza to mleko idzie w ruch i po 10 minutach mam kopniaczki :)
Kurcze ja jeszcze nie wyczailam co moje dziecię lubi, tak byłoby chyba łatwiej w momencie niepewności 😁😁

Jak ja już bym chciała urodzić, powiem wam dziewczyny, że nastawiłam się na tą cesarkę, a tu nie będzie i się termin porodu wydłużył o dwa tygodnie, dobija mnie to już 😩 ja się w ciąży dobrze czuje, po prostu chciałabym mieć synka przy sobie.

Ja +6kg dziś 33+0 :) raz waga stoi w miejscu, a raz pędzi do góry:) z pierwszą córką przytyłam do porodu 5 kg. Więc mam nadzieję że przez miesiąc dużo się nie zmieni:)

Mam pytanie do tych co już rodziły... macie też kłucia w pochwie? Dziś rano wstałam i poczułam lekkie kłucia przy chodzeniu. Dziś mam lekarza ale on jest późnym wieczorem :)
Klocie normalne.

Kurcze ja jeszcze nie wyczailam co moje dziecię lubi, tak byłoby chyba łatwiej w momencie niepewności 😁😁

Jak ja już bym chciała urodzić, powiem wam dziewczyny, że nastawiłam się na tą cesarkę, a tu nie będzie i się termin porodu wydłużył o dwa tygodnie, dobija mnie to już 😩 ja się w ciąży dobrze czuje, po prostu chciałabym mieć synka przy sobie.
A mi za to brakuje tych kopniakow i ruchow ;)

Ja po wtorkowej wizycie wczoraj wylądowałam w szpitalu... Szyjka już zerowa i bardzo miękka na szczęście brak skurczów więc podają mi magnez i celestone na płucka dla Małej mówią zeby tydzień wytrzymać i będziemy myśleć co dalej. Dzisiaj 36+1 a waga Dzidzi 3100

reklama
Ja po wtorkowej wizycie wczoraj wylądowałam w szpitalu... Szyjka już zerowa i bardzo miękka na szczęście brak skurczów więc podają mi magnez i celestone na płucka dla Małej mówią zeby tydzień wytrzymać i będziemy myśleć co dalej. Dzisiaj 36+1 a waga Dzidzi 3100

Do góry