rossig
Fanka BB :)
Dokładnie, chyba ciśnienie trochę ze mnie schodzi. Ten cały stres. Kupiłam muzykę relaksacyjną dla kobiet w ciąży i powiem Wam, że naprawdę działa na początku byłam sceptyczne i nastawiona, bo myślałam, że tam będą jakieś cwierkania ptaków, a tam Pan cały czas gada jak masz oddychać i co masz robić no ale naprawdę działa.Miałaś wcześniej przeboje z plamieniem to pewnie i na samopoczucie się przełożyło. A teraz jak już się lepiej czujesz to głowa do góry. Oby były szybko bo to wszystko odbija się na dzieciach. Nie mogę się na nich w ogóle skupić. Do lekcji z córką nawet nie podchodzę dzisiaj nie wiem o której laboratoria wrzucają wyniki. Ale uwazam że 47 zł za takie badanie to trochę przegięcie. U Was też takie ceny? Myślałam że w 30 się zmieszczę
Przez cały tydzień nie potrafiłam się skupić na czytaniu książki. Nie mogłam się odciąć myślami. Ja ogolnie uwielbiam czytać i mam całą biblioteczkę. Puściłam jedną lekcję relaksacji, potem od razu wzięłam książkę i przeczytałam 100 stron kryminału
U mnie beta 43 płatne na miejscu, 31.50 przy zakupie online. W diagnostyce. Gdzie robiłaś?