reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Miałaś wcześniej przeboje z plamieniem to pewnie i na samopoczucie się przełożyło. A teraz jak już się lepiej czujesz to głowa do góry. :) Oby były szybko bo to wszystko odbija się na dzieciach. Nie mogę się na nich w ogóle skupić. Do lekcji z córką nawet nie podchodzę dzisiaj :) nie wiem o której laboratoria wrzucają wyniki. Ale uwazam że 47 zł za takie badanie to trochę przegięcie. U Was też takie ceny? Myślałam że w 30 się zmieszczę
Dokładnie, chyba ciśnienie trochę ze mnie schodzi. Ten cały stres. Kupiłam muzykę relaksacyjną dla kobiet w ciąży i powiem Wam, że naprawdę działa 😍 na początku byłam sceptyczne i nastawiona, bo myślałam, że tam będą jakieś cwierkania ptaków, a tam Pan cały czas gada jak masz oddychać i co masz robić 😅 no ale naprawdę działa.
Przez cały tydzień nie potrafiłam się skupić na czytaniu książki. Nie mogłam się odciąć myślami. Ja ogolnie uwielbiam czytać i mam całą biblioteczkę. Puściłam jedną lekcję relaksacji, potem od razu wzięłam książkę i przeczytałam 100 stron kryminału 😉☺️

U mnie beta 43 płatne na miejscu, 31.50 przy zakupie online. W diagnostyce. Gdzie robiłaś?

reklama
To super 😁 daj znać jak będą wyniki bety 😉
No i witamy u nas 😁 gratuluję ❤
Ahhh... Na betę sie dzisiaj nie dostałam :( dopiero w czwartek idę, bo mam wolne w pracy, a znalazlam tylko jeden punkt gdzie pobieraja krew od 7-10 i od 11-13 a pech chciał, że mam ranki 6-14 :) przynajmniej sobie podrośnie 😁

Kochana nie jesteś sama! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... ❤. Ty teraz jesteś który tydzień? Ja jutro będę 5+6 od ostatniej miesiączki. W ogóle czytałam ulotkę od mojego progesteronu i to prawdopodobne, że to właśnie od wzmaga poczucie lęku i depresję... A ja ostatnie 4 dni emocjonalna "ameba"... nigdy się tak nie czułam.
U mnie wychodzi z apki 6+4 ;)
A humorek jest ok, chociaz mam czasem takie wahania ;)

Hej dziewczyny też mam termin na styczeń tydzień 4+5 trochę chyba się pospieszyłam z lekarzem bo zapisałam się na środę, jest to moja druga ciąża pochodze z zachodniopomorskiego.
Ooo :) rożnimy sie tylko 2 dniami :) mi wychodzi z apki 4+3 :) a jak samopoczucie? Mój początek zapowiada sie chyba kiepsko :)

U mnie beta kosztowała 25 zł.
Jestem z okolic Radomia.
Ja mam pierwsza wizytę w przyszła środę i również strasznie się martwię i nie daje mi spokoju to zdjęcie rtg.
Aplikacja dzisiaj mi pokazuje 6+1

reklama
Też mam jutro wizytę, ciężka noc będzie. Ja to strasznie się martwię
A ja szczerze jakos bardzo nie mysle. Duzo spokojniej podchodze do tej ciazy niz do poprzedniej.
U mnie beta kosztowała 25 zł.
Jestem z okolic Radomia.
Ja mam pierwsza wizytę w przyszła środę i również strasznie się martwię i nie daje mi spokoju to zdjęcie rtg.
Aplikacja dzisiaj mi pokazuje 6+1
Zdjęcie rtg? Cos przeoczylsm chyba?
Wypij parę szklanek wody, czasem pomaga 😉
Wzięłam dwa apapy, leze i poki co jest lepiej. Profilaktycznie juz z łóżka nie wstaje ;) nawet syna wzięłam do siebie, zeby w razie co miec go pod ręką

Do góry