reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Pytanie do mam ktore maja dwójkę dzieci.
Czy po pierwszym porodzie został wam brzuch i po drugim porodzie udało wam się pozbyć? Czy nadal została wam nie fajna skóra?
Mi zostal brzuch.. przed druga ciaza ladnie zjechalam,bez diety i cwiczen ale to po 10 latach od pierwszego porodu.. nawet brzuch mialam plaski , po drugiej ciazy zostal mi brzuch,cyce wielkie i boczki czyli tzw druga dupa 😩 mam nadzieje ze zjade po trzeciej 🙄

reklama
Mi zostal brzuch.. przed druga ciaza ladnie zjechalam,bez diety i cwiczen ale to po 10 latach od pierwszego porodu.. nawet brzuch mialam plaski , po drugiej ciazy zostal mi brzuch,cyce wielkie i boczki czyli tzw druga dupa 😩 mam nadzieje ze zjade po trzeciej 🙄

Właśnie jestem Ciekawa jak będzie po tym porodzie . Bo jak znowu taki mi flak zostanie to w końcu zdecyduje się na operacje

Ja mam jutro 2 wizytę i będzie to równo 6 tydzień. Chyba nie liczę na serduszko ale przynajmniej coś już będzie widać bo ostatnio nic. Ja czułam się suepr ale od 3 dni mam mdłości. Nie są mocne i w sumie z rana ale ciekawa jestem ile mnie to będzie trzymać 🤷‍♀️

Ja mam jutro 2 wizytę i będzie to równo 6 tydzień. Chyba nie liczę na serduszko ale przynajmniej coś już będzie widać bo ostatnio nic. Ja czułam się suepr ale od 3 dni mam mdłości. Nie są mocne i w sumie z rana ale ciekawa jestem ile mnie to będzie trzymać 🤷‍♀️
Ja tez mam jutro wizyte i mam troche cykora 😓

Ja tez mam jutro wizyte i mam troche cykora 😓
Kochana nie jesteś sama! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... ❤. Ty teraz jesteś który tydzień? Ja jutro będę 5+6 od ostatniej miesiączki. W ogóle czytałam ulotkę od mojego progesteronu i to prawdopodobne, że to właśnie od wzmaga poczucie lęku i depresję... A ja ostatnie 4 dni emocjonalna "ameba"... nigdy się tak nie czułam.

Tez mam jutro wizytę, jeśli uda mi sie wyeobic, bo nie wiem na którą mniw zapisza

Ja też jutro mam wizytę. Chyba jest nas teraz 4 , które jutro mają wizyty o ile się nie mylę. Mam nadzieję, że jutrzejsze wizyty wszystkie nas uspokają.

reklama
Do góry