Izkawalizka
Fanka BB :)
Ja z trójmiasta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po pierwszym mialam okropne rozstepy, po drugim takie same. 2 lata po drugim porodzie przeszlam abdominoplastyke i tak sie zastanawiam jak to teraz bedzie?Pytanie do mam ktore maja dwójkę dzieci.
Czy po pierwszym porodzie został wam brzuch i po drugim porodzie udało wam się pozbyć? Czy nadal została wam nie fajna skóra?
Ciesz sie z braku objawów i korzystaj poki mozeszJa dziś jestem padnięta po pracy... Robiłam też test dla potwierdzenia i kreski bardzo wyraźne wyszły więc umówiłam się na wizytę u lekarza za dwa tygodnie. Będzie to ostatni dzień 6tc więc mam nadzieję na serduszko Nie mam wogole żadnych objawów oprócz pełniejszych piersi i żyłek widocznych na nich.
Ojej, powinna choc rękawiczki mieć...Ja dziś miałam taka ochotę na loda . Pojechaliśmy na lody i słuchajcie. Budka z lodami świderkami mówię oooo ale zjem. I zamówiłam podaje mi loda dziewczyna która miała wszedzie na ciele krosty rany obrzydlistwo i nie zjadlam , poszlam obok i wymiotowalam. Już raczej ochoty na lody mieć nie będę
Ja po pierwszym mialam okropne rozstepy, po drugim takie same. 2 lata po drugim porodzie przeszlam abdominoplastyke i tak sie zastanawiam jak to teraz bedzie?