asia333podlasie
Fanka BB :)
A jakie pijesz witaminy w domu?No to fajnie ja juz mam anemie zaawansowana w szpitalu dawali mi zelazo,a teraz juz nic w dodatku jestem przeziębiona.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie pijesz witaminy w domu?No to fajnie ja juz mam anemie zaawansowana w szpitalu dawali mi zelazo,a teraz juz nic w dodatku jestem przeziębiona.
dziewczyny czy miałyście już krzywą cukrową? jaką glukozę kupiłyście i jak przeżyłyście badanie?
Nic złego, pijesz slodkie i czekasz, nie ma powodu do zmartwien.idę jutro i trochę się boję nie miałam tego badania wcześniej, to moja pierwsza ciąża
Zazdroszczę. Ja się nie doczekam tych fikołków i martwi mnie, że w brzuchu cisza, to już 20 TC (Jutro połówkowe a chłopaki dzisiaj przechodzą sami siebie kopia wiercą się tak się układają, ze aż boli jak tak będą fikać to jak ich doktor zbada
Dopelherz mama mam jedynie wapn magnezA jakie pijesz witaminy w domu?