reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Hej, jestem po wizycie. Chłopcy rosną jeden wyszedł na 425g drugi na 380g. Szyjka ładnie trzyma. Połówkowe w poniedziałek z dokładnymi pomiarami - tego się boje bardzo.
Jak to doktor powiedział wchodzimy w anemię ... Ehh 😒😕 co jeść zeby to ogarnąć ?
Skierowanie na glukozę dostaliśmy wiec za 2,5 tygodnia idziemy walczyć.
Ta pani x na dole bo pytałam czy to normalne ze jest napuchnięta powiedział ze wcale nie jest 🙈 tylko ze jak dużo pochodzę to może się cos tam zrobić ze wydaje się wieksza a akurat teraz mam dość intensywny czas.
Ogólnie jest Ok 🙂 i oby tak dalej
Polecam floradix w tabletkach. Nie jem mięsa i mam super hemoglobinę. Dodatkowo pije sok z buraka z jabłkiem własnej roboty i w aptece kupiłam ampułki z buraka.

reklama
Ja też mam w czwartek połówkowe 😊 zastanawiam się jeszcze nad 3d ale na to badanie chyba poczekam jeszcze chwilke żeby młody był ciut większy 😊😊
Chyba jednak warto poczekać, ja miałam obraz w 3d w 19+6 ładny(widać buzie, paluszki itp.) ale zdecydowanie gorszy niż w 27tc z córką. Myślę, że to ostatnie usg prenatalne 28-32 to taki ostatni moment bo później to już też dziecko za duże

dziewczyny lekarz kazal mi piv sok z buraka, odrzuca mnie nawet zmieszany z jablkiem i cutryna. ugotowalam sobie do obiadu buraczki zasmazane i wiecie co ? jak sprobowalam do obiadu nic nie zostalo. zjadlam cala patelnie i juz znow mi ich malo. teraz buraki sa pyszne mlode szybko sie gotuja slodkawe. o jeju przepadlam

Hej, jestem po wizycie. Chłopcy rosną jeden wyszedł na 425g drugi na 380g. Szyjka ładnie trzyma. Połówkowe w poniedziałek z dokładnymi pomiarami - tego się boje bardzo.
Jak to doktor powiedział wchodzimy w anemię ... Ehh 😒😕 co jeść zeby to ogarnąć ?
Skierowanie na glukozę dostaliśmy wiec za 2,5 tygodnia idziemy walczyć.
Ta pani x na dole bo pytałam czy to normalne ze jest napuchnięta powiedział ze wcale nie jest 🙈 tylko ze jak dużo pochodzę to może się cos tam zrobić ze wydaje się wieksza a akurat teraz mam dość intensywny czas.
Ogólnie jest Ok 🙂 i oby tak dalej
No to fajnie ja juz mam anemie zaawansowana w szpitalu dawali mi zelazo,a teraz juz nic w dodatku jestem przeziębiona.

reklama
Do góry