reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Hej, jestem po wizycie. Chłopcy rosną jeden wyszedł na 425g drugi na 380g. Szyjka ładnie trzyma. Połówkowe w poniedziałek z dokładnymi pomiarami - tego się boje bardzo.
Jak to doktor powiedział wchodzimy w anemię ... Ehh 😒😕 co jeść zeby to ogarnąć ?
Skierowanie na glukozę dostaliśmy wiec za 2,5 tygodnia idziemy walczyć.
Ta pani x na dole bo pytałam czy to normalne ze jest napuchnięta powiedział ze wcale nie jest 🙈 tylko ze jak dużo pochodzę to może się cos tam zrobić ze wydaje się wieksza a akurat teraz mam dość intensywny czas.
Ogólnie jest Ok 🙂 i oby tak dalej
Polecam floradix w tabletkach. Nie jem mięsa i mam super hemoglobinę. Dodatkowo pije sok z buraka z jabłkiem własnej roboty i w aptece kupiłam ampułki z buraka.

reklama
Ja też mam w czwartek połówkowe 😊 zastanawiam się jeszcze nad 3d ale na to badanie chyba poczekam jeszcze chwilke żeby młody był ciut większy 😊😊
Chyba jednak warto poczekać, ja miałam obraz w 3d w 19+6 ładny(widać buzie, paluszki itp.) ale zdecydowanie gorszy niż w 27tc z córką. Myślę, że to ostatnie usg prenatalne 28-32 to taki ostatni moment bo później to już też dziecko za duże

dziewczyny lekarz kazal mi piv sok z buraka, odrzuca mnie nawet zmieszany z jablkiem i cutryna. ugotowalam sobie do obiadu buraczki zasmazane i wiecie co ? jak sprobowalam do obiadu nic nie zostalo. zjadlam cala patelnie i juz znow mi ich malo. teraz buraki sa pyszne mlode szybko sie gotuja slodkawe. o jeju przepadlam

Hej, jestem po wizycie. Chłopcy rosną jeden wyszedł na 425g drugi na 380g. Szyjka ładnie trzyma. Połówkowe w poniedziałek z dokładnymi pomiarami - tego się boje bardzo.
Jak to doktor powiedział wchodzimy w anemię ... Ehh 😒😕 co jeść zeby to ogarnąć ?
Skierowanie na glukozę dostaliśmy wiec za 2,5 tygodnia idziemy walczyć.
Ta pani x na dole bo pytałam czy to normalne ze jest napuchnięta powiedział ze wcale nie jest 🙈 tylko ze jak dużo pochodzę to może się cos tam zrobić ze wydaje się wieksza a akurat teraz mam dość intensywny czas.
Ogólnie jest Ok 🙂 i oby tak dalej
No to fajnie ja juz mam anemie zaawansowana w szpitalu dawali mi zelazo,a teraz juz nic w dodatku jestem przeziębiona.

reklama
Do góry