asia333podlasie
Fanka BB :)
Dziwne że nie zwiekrzyli nadciśnienie jest bardzo groźne grozi Ci stan przedrzucawkowy wiem co mówię i cesarka z kilka minutNie zwiększyli a jakie mialas cisnienie?ja 147/85
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwne że nie zwiekrzyli nadciśnienie jest bardzo groźne grozi Ci stan przedrzucawkowy wiem co mówię i cesarka z kilka minutNie zwiększyli a jakie mialas cisnienie?ja 147/85
Trzymam kciuki by wszystko było dobrze!Cześć Dziewczyny ja wylądowałam w szpitalu na obserwacji. Wczoraj miałam krwawienie żywa krwią i na SOR nie wiedzą z jakiej przyczyny więc zostajemy na kilka dni i idpoczywamy
15t4dKtóry masz tydz?
Jak dla mnie dużo Ale dzisiaj jest już okTrzymajcie się! Może jakiś krwiak był? Dużo tej krwi?
Samo z siebie wieczorem przed tvTrzymaj się kochana miejmy nadzieję że to nic groźnego. Krwawienie pojawiło się samo z siebie czy może po stosunku?
ooo to witam koleżankę bo ja też prawa strona masz już wybrany szpital w którym będziesz rodzić?
To nie jest jakieś bardzo wysokie ciśnienie. A jeszcze wiadomo, że przed wizytą stres i zazwyczaj idzie w górę. Myślę, że lekarze wiedzą, co robią i jaka powinna być dawka leku.Nie zwiększyli a jakie mialas cisnienie?ja 147/85