reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Czesć Mamusie! Jestem tu nowa mam termin z usg prenatalnego na 25.01 z miesiaczki 4.02 ale zostaje z wami:). Kochane jak sie czujecie?to moja 3 ciaza. Mam w domu 1 dziecko -5letnia corka. Ta ciaza jest dla mnie makabra. Ciagle mi nie dobrze ale bez wymiotów. Jest ktos z podobnym albo takim samym terminem co moj?
Witaj. ja mam i z OM i z badań termin an 28.01. Nie mam dzieci.

Czesć Mamusie! Jestem tu nowa mam termin z usg prenatalnego na 25.01 z miesiaczki 4.02 ale zostaje z wami:). Kochane jak sie czujecie?to moja 3 ciaza. Mam w domu 1 dziecko -5letnia corka. Ta ciaza jest dla mnie makabra. Ciagle mi nie dobrze ale bez wymiotów. Jest ktos z podobnym albo takim samym terminem co moj?
Witam ja mam taki sam termin OM 30 kwietnia 😁 i jeden brzdąc w domu 3 letni. Ja przechodzę ciążę całkowicie bez objawów często zapominam że w niej jestem 😁 u Ciebie z USG szybszy termin u mnie jakby 2 dni później . Skąd jesteś?

Hej,ja mam termin z prenatalnych 30.01 :) teraz czuje sie bardzo dobrze,pierwszy trymestr byl okropny i do tego mocno stresujacy.

Cześć ;D
Termin na 27 stycznia, bąbel od samego początku jest większy niż wynika z miesiączki, więc będzie duży chłopiec. Po przebojach z plamieniami, ogromnym ryzykiem ZD dotrwaliśmy do drugiego trymestru, więc teraz tylko leże i pachnę czekając na rozwiązanie :)

Cześć:) czy któraś z Was spotkała się z wysokim ph moczu? Właśnie odebrałam wyniki i jest ponad normę - nie dużo, ale trochę martwię się o nerki. Lekarza mam dopiero w przyszły piątek...

reklama
Cześć:) czy któraś z Was spotkała się z wysokim ph moczu? Właśnie odebrałam wyniki i jest ponad normę - nie dużo, ale trochę martwię się o nerki. Lekarza mam dopiero w przyszły piątek...
Hej, ja mam zawsze wysokie ph, bo nie jem mięsa więc z natury jest ono wyższe. nie ma się czym martwić.

Do góry