Niespodziewajka
Fanka BB :)
Hej! Miłego dnia )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super trzymam kciuki ❤U mnie też leje ale chyba dzisiaj wyjdziemy do domu bo jest wszystko ok
Witaj. ja mam i z OM i z badań termin an 28.01. Nie mam dzieci.Czesć Mamusie! Jestem tu nowa mam termin z usg prenatalnego na 25.01 z miesiaczki 4.02 ale zostaje z wami. Kochane jak sie czujecie?to moja 3 ciaza. Mam w domu 1 dziecko -5letnia corka. Ta ciaza jest dla mnie makabra. Ciagle mi nie dobrze ale bez wymiotów. Jest ktos z podobnym albo takim samym terminem co moj?
Witam ja mam taki sam termin OM 30 kwietnia i jeden brzdąc w domu 3 letni. Ja przechodzę ciążę całkowicie bez objawów często zapominam że w niej jestem u Ciebie z USG szybszy termin u mnie jakby 2 dni później . Skąd jesteś?Czesć Mamusie! Jestem tu nowa mam termin z usg prenatalnego na 25.01 z miesiaczki 4.02 ale zostaje z wami. Kochane jak sie czujecie?to moja 3 ciaza. Mam w domu 1 dziecko -5letnia corka. Ta ciaza jest dla mnie makabra. Ciagle mi nie dobrze ale bez wymiotów. Jest ktos z podobnym albo takim samym terminem co moj?
Hej,ja mam termin z prenatalnych 30.01 teraz czuje sie bardzo dobrze,pierwszy trymestr byl okropny i do tego mocno stresujacy.Czesć Mamusie! Jestem tu nowa mam termin z usg prenatalnego na 25.01 z miesiaczki 4.02 ale zostaje z wami. Kochane jak sie czujecie?to moja 3 ciaza. Mam w domu 1 dziecko -5letnia corka. Ta ciaza jest dla mnie makabra. Ciagle mi nie dobrze ale bez wymiotów. Jest ktos z podobnym albo takim samym terminem co moj?
Musisz zakwaszac mocz-woda z cytryna,sok zurawinowy.Cześć czy któraś z Was spotkała się z wysokim ph moczu? Właśnie odebrałam wyniki i jest ponad normę - nie dużo, ale trochę martwię się o nerki. Lekarza mam dopiero w przyszły piątek...
Hej, ja mam zawsze wysokie ph, bo nie jem mięsa więc z natury jest ono wyższe. nie ma się czym martwić.Cześć czy któraś z Was spotkała się z wysokim ph moczu? Właśnie odebrałam wyniki i jest ponad normę - nie dużo, ale trochę martwię się o nerki. Lekarza mam dopiero w przyszły piątek...