Ja tez z Warszawy ale lewa strona.. bedzie na MadalińskiegoTo tak jak ja. Też Warszawa - prawa strona. I ciąża też podobne terminy, bo z USG wychodzi mi teraz 13.01.2020r.
reklama
Agnieszka2929
Fanka BB :)
W domu mierze cisnienie w szpitalu mi mierzyli i mialam 120/80 110\60 a u lekarza ciagle wysokie zadecyduje na kolejnej wizycie czy znów dac na oddział.To nie jest jakieś bardzo wysokie ciśnienie. A jeszcze wiadomo, że przed wizytą stres i zazwyczaj idzie w górę. Myślę, że lekarze wiedzą, co robią i jaka powinna być dawka leku.
Agnieszka2929
Cc itak mnie czeka z synem tez miałam i urodzilam sama w 39 tyg ciaza bezproblemowa.Dziwne że nie zwiekrzyli nadciśnienie jest bardzo groźne grozi Ci stan przedrzucawkowy wiem co mówię i cesarka z kilka minut
Agnieszka2929
Bedzie dobrze czytałam gdzieś ze w tych tyg naczynia sa wrazliwe ja np mam krew z nosa15t4d
Malwa12345
Aktywna w BB
Czesć Mamusie! Jestem tu nowa mam termin z usg prenatalnego na 25.01 z miesiaczki 4.02 ale zostaje z wami. Kochane jak sie czujecie?to moja 3 ciaza. Mam w domu 1 dziecko -5letnia corka. Ta ciaza jest dla mnie makabra. Ciagle mi nie dobrze ale bez wymiotów. Jest ktos z podobnym albo takim samym terminem co moj?
Agnieszka2929
Cześć ja mam trojaczki druga ciąża o objawy nie pytaj wszystko co najgorsze ..Czesć Mamusie! Jestem tu nowa mam termin z usg prenatalnego na 25.01 z miesiaczki 4.02 ale zostaje z wami. Kochane jak sie czujecie?to moja 3 ciaza. Mam w domu 1 dziecko -5letnia corka. Ta ciaza jest dla mnie makabra. Ciagle mi nie dobrze ale bez wymiotów. Jest ktos z podobnym albo takim samym terminem co moj?
Martynaa02
Cześć ja mam termin z USG na 28.01 a z miesiączki 17.01. W domku mam 2letnia córeczkę objawy ciążowe mi minęły, ale było źle. Teraz korzystam choć brzuch rośnie szybciej niż przy pierwszym. To moja 4 ciąża...Czesć Mamusie! Jestem tu nowa mam termin z usg prenatalnego na 25.01 z miesiaczki 4.02 ale zostaje z wami. Kochane jak sie czujecie?to moja 3 ciaza. Mam w domu 1 dziecko -5letnia corka. Ta ciaza jest dla mnie makabra. Ciagle mi nie dobrze ale bez wymiotów. Jest ktos z podobnym albo takim samym terminem co moj?
Martynaa02
U mnie cały dzień leje i dalej pada. Wolę upał niż taką pogodę ponieważ gorzej się przy takiej czuje... A jak jest upał to mogę robić wszystko, przy deszczu leżęAle u mnie leje deszcz jakos tak zimno.
Martynaa02
Ciekawe dlaczego tak się stało... Ale cieszę się że już jest lepiej. Chyba jednak trochę przystopuje z działaniem bo nie oszczędzam się, a kładę się kiedy już brzuch mnie pobolewa...Samo z siebie wieczorem przed tv
reklama
Cześć dziewczyny! Ja co prawda mam z różnych USG rózne terminy, ale z prenatalnego wyszło 31.01, więc chyba zostanę tutaj żałuję, że tak późno trafiłam na to forum, bo 1.5k stron wiadomości na pewno nie nadrobię, ale mam nadzieję, że dzielicie się tutaj informacjami o badaniach, itp., bo ja niestety jestem za granicą i jednak wizyty wyglądają trochę inaczej, czasem się boję, że nie wszystkie badania mi zlecą, itd...