reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

U mnie też i to nie do wytrzymania w piątek dostałam zapobiegawczo duphaston i od niedzieli się zaczęło czy też może go przyjmujesz na ulotce pisze że może powodować migreny jako skutek uboczny i mam wrażenie że u mnie tak jest.

Gdzie tak szybko go kupiłaś? Z olx był akurat w Twoim mieście czy jakiś sklep?
Tak kupiłam z olx za 140 zl. Stan idealny.
Jestem bardzo zadowolona

reklama
Akurat był w Twoim mieście? Super u mnie akurat nie musiałabym zamawiać jak najpierw byłam przeciwną to takteraz bymgo bardzo chciała chodź u mnie dopiero 10 tydz więc i tak chyba za szybko czegoś tam szukać ale zanim dojdzie to akurat.
Na allegro jest tego bardzo bardzo dużo. Tal u mnie w Warszawie akurat kilka osób sprzedaje na olx

Akurat był w Twoim mieście? Super u mnie akurat nie musiałabym zamawiać jak najpierw byłam przeciwną to takteraz bymgo bardzo chciała chodź u mnie dopiero 10 tydz więc i tak chyba za szybko czegoś tam szukać ale zanim dojdzie to akurat.
ja mam angelsound mini ale nic jeszcze nie znalazłam oprócz własnego tetna

Wszystko będzie ok! 🤗na która godzinę masz wizytę? Do tej manufaktury to możecie mnie zabrać ze sobą tylko nie wiem do końca jaK ta moja wizyta by się tam skończyła 😂🙊🙈. A tak serio to trzymam kciuki całym ❤!
Kochana to będzie super wizyta! Pomyśl sobie, że za chwilę zobaczysz swojego maluszka jak fika koziołki, a i może poznamy kto tam u Ciebie mieszka 🤩 do tego przy okazji zrobicie sobie rodzinny wyjazd i córcia będzie miała super dzień 😁 Trzymam kciuki i nie mogę się doczekać Twojej relacji!! 💛
Dzięki dziewczyny. 10.45 wchodzę na usg, już jesteśmy w trasie. Na szczęście trochę popadało więc nie jest tak gorąco jechać jak się obawiałam.

Kochane mam taki problem A wiem że mam jeszcze dużo czasu ale ja jestem w gorącej wodzie kapana . Dla córki mialam wybrane imię Lilly jest takie słodkie :) A dla syna nie miałam chciałam Kubusia ale ten mój nie zgadza się wczoraj padło Oliwier co wy myślicie . Mam ogromny problem bo nie podobają mi sie męskie

Kochane mam taki problem A wiem że mam jeszcze dużo czasu ale ja jestem w gorącej wodzie kapana . Dla córki mialam wybrane imię Lilly jest takie słodkie :) A dla syna nie miałam chciałam Kubusia ale ten mój nie zgadza się wczoraj padło Oliwier co wy myślicie . Mam ogromny problem bo nie podobają mi sie męskie
Masz jeszcze dużo czasu. Dużo osób wybiera imię albo ma dwa a w chwili narodzin dziecka wybiera inne bo bardziej do niego pasuje. Mi się podoba Edmund. Ale nie jesteśmy przekonani. Mąż myślał nad Piotrem, Marcinem itd ale dla mnie to pospolite w sensie zbyt obyte imiona i nie podobają mi się. Lila ładne imię ale u mnie na osiedlu co drugi pies na tak na imię.

reklama
Do góry