reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja mam angelsounds mini i tez znajdowałam ale już ponad tydzień nie włączam bo nie czuje potrzeby :) byłam na prenatalnych wszystko w porządku, brzuszek rośnie jestem spokojna :) ale cieszę się ze go mam :)

Ten na internetach ma dobre opinie właśnie. Mówią, że dobry stosunek ceny do jakości.
A przy nim nie potrzebny jest żel do usg?

reklama
Jeezu laski już nie śpię z nerwów... Na jedno dobrze bo na spokojnie zdążę wszystko naszykować na "wycieczkę" do stolicy. Jedziemy z młodą, ma obiecaną manufakturę cukierków i smart kids planet bo w przyszłym tygodniu 6 urodzinki :) Przynajmniej jak ja nie będę zadowolona z wizyty, to ona będzie miała dobry dzień :p

oj u mnie też już widać brzuszek 11+0, a nigdy brzucha jakiegoś dużego nie miałam.

dziewczyny, dziś się popłakałam. byliśmy na spacerze, tyle pięknych dziewczyn, opalonych, wystrojonych...i ja, blada gruba i brzydka [emoji849][emoji3061] od wczoraj mam jakiegoś doła i nie czuje się w ogóle atrakcyjna [emoji24][emoji24]

E tam! Mi najbardziej doskwiera bladość, piersi piękne 3 rozmiary wieksze, wlosy sie mega układają, zero pryszczy czego chciec wiecej? Glowa do gory!

Jeezu laski już nie śpię z nerwów... Na jedno dobrze bo na spokojnie zdążę wszystko naszykować na "wycieczkę" do stolicy. Jedziemy z młodą, ma obiecaną manufakturę cukierków i smart kids planet bo w przyszłym tygodniu 6 urodzinki :) Przynajmniej jak ja nie będę zadowolona z wizyty, to ona będzie miała dobry dzień :p

Dasz radę! My robilismy teraz córci 10 garden party i mialam dosc. A jeszcze 25 lioca komunia i tez sama robię wszystko. Tort bezowy na 30 osob.
IMG-20200611-WA0000.jpeg

Wszystko będzie ok! 🤗na która godzinę masz wizytę? Do tej manufaktury to możecie mnie zabrać ze sobą tylko nie wiem do końca jaK ta moja wizyta by się tam skończyła 😂🙊🙈. A tak serio to trzymam kciuki całym ❤!

Kochana to będzie super wizyta! Pomyśl sobie, że za chwilę zobaczysz swojego maluszka jak fika koziołki, a i może poznamy kto tam u Ciebie mieszka 🤩 do tego przy okazji zrobicie sobie rodzinny wyjazd i córcia będzie miała super dzień 😁 Trzymam kciuki i nie mogę się doczekać Twojej relacji!! 💛

A ja już 3 dzień migrena... Z kiedyś słyszałam że w ciąży nie ma migren. Chyba jestem jakimś ewenementem. Idę spać bo sen to jedyny ratunek😐

U mnie też i to nie do wytrzymania w piątek dostałam zapobiegawczo duphaston i od niedzieli się zaczęło czy też może go przyjmujesz na ulotce pisze że może powodować migreny jako skutek uboczny i mam wrażenie że u mnie tak jest.
Ja dzis pojechałam na zakupy z partnerem powiedzialam A w dupie Nie będę siedzieć i się denerwować.
7 lipca mam wizytę i porozmawiam z moim lekarzem czy robić amino czy nie.
Kupiłam detektor tetna, już wypróbowałam coś genialnego
Gdzie tak szybko go kupiłaś? Z olx był akurat w Twoim mieście czy jakiś sklep?

U mnie 12+6 I znalazłam. Ale mam sporą warstwę brzuszka po pierwszej ciąży i muszę brzuch naciągnąć i mocniej przycisnąć. U mnie synus leży po prawej stronie wiec skubanca złapałam ale wierci się :) szkoda że na usg dupa odwrócił się :)
U mnie było wczoraj 11+6 wg. Apki ale dzidzia mniejsza była więc sądzę, że za tydzień mogę spróbować. Tydzień to duża różnica na ciazy

Ale tu cisza i spokój wszyscy śpią a ja nie mam co czytac do kawy haha mam nadzieję że to będzie dobry dzień. Powiedzie kiedy znalazły się już swoje skarby detektorem w którym tyg ?

reklama
Ale mi sie dzień zaczął jechalam na badania i przejechalam naszego 2 miesiecznego kotka[emoji21][emoji21]gdzies siedzial mi na kole[emoji26][emoji26]wyję jak bóbr, tato idzie go gdzies pochowac.
Przykro mi ale z kotkami tak jest albo głupia moda u nich pod pokrywę od silnika włazić bo tam ciepło u mojej mamy w taki sposób bardzo dużo kotów zginęło to nie Twoja wina

Do góry