reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Próbowałam dziś pierwszy raz znaleźć serduszko Detektorem ale nie znalazłam szkoda ale spróbuje za tydzień może

oj u mnie też już widać brzuszek 11+0, a nigdy brzucha jakiegoś dużego nie miałam.

dziewczyny, dziś się popłakałam. byliśmy na spacerze, tyle pięknych dziewczyn, opalonych, wystrojonych...i ja, blada gruba i brzydka 🙄🥴 od wczoraj mam jakiegoś doła i nie czuje się w ogóle atrakcyjna 😭😭
ja totalnie uciekam przed ludźmi bo czuje sie jak jakiś debil nie ogarnięty

Próbowałam dziś pierwszy raz znaleźć serduszko Detektorem ale nie znalazłam szkoda ale spróbuje za tydzień może
U mnie 12+6 I znalazłam. Ale mam sporą warstwę brzuszka po pierwszej ciąży i muszę brzuch naciągnąć i mocniej przycisnąć. U mnie synus leży po prawej stronie wiec skubanca złapałam ale wierci się :) szkoda że na usg dupa odwrócił się :)

Ja dzis pojechałam na zakupy z partnerem powiedzialam A w dupie Nie będę siedzieć i się denerwować.
7 lipca mam wizytę i porozmawiam z moim lekarzem czy robić amino czy nie.
Kupiłam detektor tetna, już wypróbowałam coś genialnego

A jaki masz detektor tętna? Ja się za nimi na razie na olxie rozglądałam, ale gdzieś wyczytałam, że one coś wyłapują dopiero po 15 tygodniu i nie wiem czy to może od jego jakości nie zależy.

A jaki masz detektor tętna? Ja się za nimi na razie na olxie rozglądałam, ale gdzieś wyczytałam, że one coś wyłapują dopiero po 15 tygodniu i nie wiem czy to może od jego jakości nie zależy.
A ja kupiłam taki

Załączniki

• Screenshot_20200701-224512_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200701-224512_Samsung Internet.jpg
    159,2 KB · Wyświetleń: 50
Ja mam angelsounds mini i tez znajdowałam ale już ponad tydzień nie włączam bo nie czuje potrzeby :) byłam na prenatalnych wszystko w porządku, brzuszek rośnie jestem spokojna :) ale cieszę się ze go mam :)

Ja mam angelsounds mini i tez znajdowałam ale już ponad tydzień nie włączam bo nie czuje potrzeby :) byłam na prenatalnych wszystko w porządku, brzuszek rośnie jestem spokojna :) ale cieszę się ze go mam :)
Tak ja też się Cieszę. Zamiast lecieć do lekarza mogę sama sprawdzić czy serduszko bije . Taka kontrola lepsza i przynajmniej spokojniejszy jestem

reklama
Do góry