U
użytkownik 19
Gość
Hej,Hej, mamy termin na ten sam dzień
Super
Wg niektorych kalkulatorow wychodzi 8.01. 11t+0d na usg crl lekko ponad 5cm wiec chyba bedzie troche szybciej. Licze na koniec grudnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej,Hej, mamy termin na ten sam dzień
Ja mam znajome co poroniły samoistnie w 10-12 tcA który był tydzień u Ciebie? W szpitalu mówią że 8tydzien to raczej ciężko żebym sama się dokładnie oczyscila... Nie wiem już kogo słuchać nie chce zabiwgu bo boje sie komplikacji, a z drugiej strony jak pomyślę że miałabym ronić kilka dni to robi mi się słabo, to mnie zniszczy już totalnie
Asia z tego co pamiętam nie byłaś pewna do jakiego lekarza się wybierzesz już zdecydowałaś ? Ja byłam u Ewy Gacuty na NFZ w poradni i nie zbyt jestem zadowolona z wizyty.Teraz nie mam bo jeszcze nie byłam na wizycie jutro idę a wtedy miałam wsumie nie wiem dostałam na wyniki d-dimery coś takiego i krew była za gęsta wysłała mnie do hematologa i on mi je wypisał i bralam cała ciaze
Hej, jestem tu nowa. Termin z om 27.12 A według usg 6.01 Czy jesteście może na Facebooku?
Witaj ja podobnie 4 ciaza jedno poronienie 1 biochemiczna i z pierwszej ciąży mam córkę 3 Lata a termin na 23. 01Hej. Miło mi dołączyć do waszego grona 10tc, termin 22.01.2021
Ciąża czwarta, jeden 7 letni syn, jedna ciąża pozamaciczna, jedno poronienie.
Podejrzewano u mnie ciążę zaśniadową. Wczoraj wyszłam że szpitala, diagnozę tą wykluczono, tak więc czuję się już na 100% w ciąży ciąża pierwotnie bliźniacza, jeden pęcherzyka pusty.
U mnie w netto podobno był nalot i osoby które nie miały maski na sobie dostały mandatZakładaj maseczkę i miej ją na brodzie dla świętego spokoju. Generalnie to są ZALECENIA sanepidu, więc stosujemy się do nich, ale są odstępstwa. Masz astmę, jesteś w ciąży, czujesz się slabo według prawa możesz zdjąć. Tylko że ludzie w sklepach boją się "tajemniczych klientów" z sanepidu, dlatego pilnują.