reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

A czy ja tez mogę się dopisać do styczniowych mimo tego ze lekarze nie są w stanie podać terminu i może to być 1.12.2020 a może być i 24.12.20 i 8.01.2021 🤷🏼‍♀️? Jestem u Was bo termin z kalendarza jest 31.01.2021 ale lekarze powiedzieli ze mogę zapomnieć :p
A dlaczego tak mowia?

reklama
Haha ! Dzięki ❤
bo wiecie to było tak ze jak zobaczyłam dwie kreski na teście to przeliczyłam szybko i wyszedł koniec stycznia wiec Was odnalazłam. W 6 tyg okazało się ze bliźniaki jednojajowe i jednokosmowkowe wiec już termin max 34-36 tydz. ( wiec już przełom roku) Potem stwierdzili ze jest duża szansa na jednoowodniowe (niepotwierdzone na 100%) i termin 32-34 tydz i tak zaraz się okaże ze już nigdzie nie pasuje 🙈🙈
Aaa juz ok :)))

Ja bym przeszła już na wątek prywatny bo coraz więcej osób się teraz odzywa a czyta nas od początku. Niedługo będzie tyle osób że bedzie po 50 stron dziennie. Nie zrozumcie mnie źle. I fajnie jakby osoby które wogole nie będą się udzielać też nie były w grupie zamkniętej.

reklama
Do góry