reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja bym przeszła już na wątek prywatny bo coraz więcej osób się teraz odzywa a czyta nas od początku. Niedługo będzie tyle osób że bedzie po 50 stron dziennie. Nie zrozumcie mnie źle. I fajnie jakby osoby które wogole nie będą się udzielać też nie były w grupie zamkniętej.

Tylko ciekawe dlaczego większość zaznaczyła opcję, że przyjmowana będzie każda chętna z 2 tygodniowym okresem próbnym. Więc ja to rozumiem tak, że jak ktoś ma 5 postów i zdążył się przywitać to już może mieć dostęp do grupy zamkniętej, więc i tak będzie nas dużo, bo wszystkie będą chciały tam być. Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę dziewczyny, że przez te 2 tygodnie można wynieść bardzo wiele z takiego zamkniętego forum i w sumie dodamy tam osobę, o której nic nie wiemy. ;) Tak tylko piszę swoje przemyślenia a zrobimy to co wyjdzie z głosowania.

Asia z tego co pamiętam nie byłaś pewna do jakiego lekarza się wybierzesz już zdecydowałaś ? Ja byłam u Ewy Gacuty na NFZ w poradni i nie zbyt jestem zadowolona z wizyty.
Hej Paulinka no właśnie do niej się umówiłam tylko że ja prywatnie jutro idę w czwartek mam jeszcze za tydz ta co chodziłam Świątecka ale nie wiem czy nie odwołam jak ta Gacuta będzie oki a powiem Ci że wczoraj ktoś polecał na Nfz klinikę naprotechnologii na antoniuku i przyszło mi do głowy czy tam dodatkowo na nfz nie chodzić a jak wyglądała wizyta co mówiła czemu jesteś średnio zadowolona?

Tylko ciekawe dlaczego większość zaznaczyła opcję, że przyjmowana będzie każda chętna z 2 tygodniowym okresem próbnym. Więc ja to rozumiem tak, że jak ktoś ma 5 postów i zdążył się przywitać to już może mieć dostęp do grupy zamkniętej, więc i tak będzie nas dużo, bo wszystkie będą chciały tam być. Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę dziewczyny, że przez te 2 tygodnie można wynieść bardzo wiele z takiego zamkniętego forum i w sumie dodamy tam osobę, o której nic nie wiemy. ;) Tak tylko piszę swoje przemyślenia a zrobimy to co wyjdzie z głosowania.
Dokladnie i bardzo mi sie to nie podoba.Ja zaznaczylam min.50 postow

To moje pocieszenie

Załączniki

• IMG_20200625_150145.jpg
    IMG_20200625_150145.jpg
    503 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
Hej Paulinka no właśnie do niej się umówiłam tylko że ja prywatnie jutro idę w czwartek mam jeszcze za tydz ta co chodziłam Świątecka ale nie wiem czy nie odwołam jak ta Gacuta będzie oki a powiem Ci że wczoraj ktoś polecał na Nfz klinikę naprotechnologii na antoniuku i przyszło mi do głowy czy tam dodatkowo na nfz nie chodzić a jak wyglądała wizyta co mówiła czemu jesteś średnio zadowolona?
Myślę że jak prywatnie do niej pójdziesz to będzie całkiem inaczej ja byłam w poradni USK a tam full ludzi, cały korytarz ciężarnych mimo, że umowiona byłam na 9 to i tak stoisz w kolejce , wizyta na szybko, sama papierologia nawet USG nie ma w gabinecie , podpisałam KOC więc już jestem tam pod opieką do porodu, następna wizyta 22 lipca . Mam mieszane uczucia do tej poradni.

Do góry