reklama
Ja bym przeszła już na wątek prywatny bo coraz więcej osób się teraz odzywa a czyta nas od początku. Niedługo będzie tyle osób że bedzie po 50 stron dziennie. Nie zrozumcie mnie źle. I fajnie jakby osoby które wogole nie będą się udzielać też nie były w grupie zamkniętej.
Tylko ciekawe dlaczego większość zaznaczyła opcję, że przyjmowana będzie każda chętna z 2 tygodniowym okresem próbnym. Więc ja to rozumiem tak, że jak ktoś ma 5 postów i zdążył się przywitać to już może mieć dostęp do grupy zamkniętej, więc i tak będzie nas dużo, bo wszystkie będą chciały tam być. Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę dziewczyny, że przez te 2 tygodnie można wynieść bardzo wiele z takiego zamkniętego forum i w sumie dodamy tam osobę, o której nic nie wiemy. Tak tylko piszę swoje przemyślenia a zrobimy to co wyjdzie z głosowania.
Z
zmiana8.2
Gość
I jaNawet się nie śmieje bo ja tam mogę być
Ale rzeczywiscie sie dobralyscie szokowo z Inka
asia333podlasie
Fanka BB :)
Hej Paulinka no właśnie do niej się umówiłam tylko że ja prywatnie jutro idę w czwartek mam jeszcze za tydz ta co chodziłam Świątecka ale nie wiem czy nie odwołam jak ta Gacuta będzie oki a powiem Ci że wczoraj ktoś polecał na Nfz klinikę naprotechnologii na antoniuku i przyszło mi do głowy czy tam dodatkowo na nfz nie chodzić a jak wyglądała wizyta co mówiła czemu jesteś średnio zadowolona?Asia z tego co pamiętam nie byłaś pewna do jakiego lekarza się wybierzesz już zdecydowałaś ? Ja byłam u Ewy Gacuty na NFZ w poradni i nie zbyt jestem zadowolona z wizyty.
Z
zmiana8.2
Gość
Dokladnie i bardzo mi sie to nie podoba.Ja zaznaczylam min.50 postowTylko ciekawe dlaczego większość zaznaczyła opcję, że przyjmowana będzie każda chętna z 2 tygodniowym okresem próbnym. Więc ja to rozumiem tak, że jak ktoś ma 5 postów i zdążył się przywitać to już może mieć dostęp do grupy zamkniętej, więc i tak będzie nas dużo, bo wszystkie będą chciały tam być. Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę dziewczyny, że przez te 2 tygodnie można wynieść bardzo wiele z takiego zamkniętego forum i w sumie dodamy tam osobę, o której nic nie wiemy. Tak tylko piszę swoje przemyślenia a zrobimy to co wyjdzie z głosowania.
Monka95
Aktywna w BB
ale w taki sposób odbiera się szanse dołączenia nowym osobomDokladnie i bardzo mi sie to nie podoba.Ja zaznaczylam min.50 postow
Angelika22
Dziewczyny u mnie dobrze , nie mam zdjęcia bo tylko sprawdziła szyjkę puściła serce i przedłużyła l4 także na obecna chwile czekam do 23.07 na usg i sprawdzimy płeć myślałam ze widać syna na usg ale wybiła mi to z głowy bo to pępowina
reklama
Pawlinka82
Myślę że jak prywatnie do niej pójdziesz to będzie całkiem inaczej ja byłam w poradni USK a tam full ludzi, cały korytarz ciężarnych mimo, że umowiona byłam na 9 to i tak stoisz w kolejce , wizyta na szybko, sama papierologia nawet USG nie ma w gabinecie , podpisałam KOC więc już jestem tam pod opieką do porodu, następna wizyta 22 lipca . Mam mieszane uczucia do tej poradni.Hej Paulinka no właśnie do niej się umówiłam tylko że ja prywatnie jutro idę w czwartek mam jeszcze za tydz ta co chodziłam Świątecka ale nie wiem czy nie odwołam jak ta Gacuta będzie oki a powiem Ci że wczoraj ktoś polecał na Nfz klinikę naprotechnologii na antoniuku i przyszło mi do głowy czy tam dodatkowo na nfz nie chodzić a jak wyglądała wizyta co mówiła czemu jesteś średnio zadowolona?