reklama
MalinkowaMlinkowa
Aktywna w BB
Ja leżałam plackiem 5 tygodni, teraz się bardzo oszczędzam ale pozwalam sobie na więcej. Zażywam też rutinoskorbin dodatkowo (2/4 dziennie) bo wyczytałam, że ma wpływ na naczynka itd.To super że się tak zmniejszył. A ile czasu to trwało ? U mnie podobnie. Accard spowodował ze malutka plamka się wylala i mam dużego krwiaka.
MM_nowa
Fanka BB :)
To strasznie długo. Ja wyszłam ze szpitala tydzień temu i leżę plackiem. Wstaje tylko zjeść i do lazienki. A plamisz cały czas czy już nie ? Dziękuję za odpowiedź :-)Ja leżałam plackiem 5 tygodni, teraz się bardzo oszczędzam ale pozwalam sobie na więcej. Zażywam też rutinoskorbin dodatkowo (2/4 dziennie) bo wyczytałam, że ma wpływ na naczynka itd.
asia333podlasie
Gorąca kompieli na pewno pomaga dlatego ani podczas miesiączki ani w ciąży nie można leżeć w wannie we wrzątku bo można krwotoku dostac
Ja mamie powiedzialam spoko ale ojcu jeszcze nie. Takjakos glupio.Mam jeszcze dzielenie pytanie aż wstyd haha jestem ponad 8 lat po ślubie mam 3 letniego syna i siedzę i się zastanawiam jak powiedzieć rodzicom i tesciom o ciąży jakiś czuje wstyd jakbym miała 15 lat i nie wiedziała kto jest ojcem jak wyście im powiedzieli ? W jakich okolicznościach i jakie dokładnie słowa w pierwszej ciąży byłam tak zestresowana że nie pamiętam jak powiedziałam mamie a tesciom mąż mówił żeby na wózek zaczęli zbierać a teraz nie wiem ale idiotka że mnie
Z
zmiana8.2
Gość
Jestes w szpitalu?A który był tydzień u Ciebie? W szpitalu mówią że 8tydzien to raczej ciężko żebym sama się dokładnie oczyscila... Nie wiem już kogo słuchać nie chce zabiwgu bo boje sie komplikacji, a z drugiej strony jak pomyślę że miałabym ronić kilka dni to robi mi się słabo, to mnie zniszczy już totalnie
MalinkowaMlinkowa
Aktywna w BB
Ja miałam samoistne, na jedno czekałam (6tc beta nie rosła), drugie „z zaskoczenia”, natomiast zastanawiałam się nad tym bardzo długo w tej ciąży, co jezeli okaże się znów, że beta nie rośnie.... wybrałabym zabieg i zbadanie płodu. Bardzo mi przykro i ściskam Cię mocno. Nie obwiniaj się, pamiętaj, że to nie Twoja wina, nie analizuj co mogłabyś zrobić inaczej, bo to nie Twoja wina.A który był tydzień u Ciebie? W szpitalu mówią że 8tydzien to raczej ciężko żebym sama się dokładnie oczyscila... Nie wiem już kogo słuchać nie chce zabiwgu bo boje sie komplikacji, a z drugiej strony jak pomyślę że miałabym ronić kilka dni to robi mi się słabo, to mnie zniszczy już totalnie
asia333podlasie
Jak ktoś się nudzi niech włączy TTV fajny program idzie historię wielkiej wagi co otyłość robi z ludzmi
reklama
MalinkowaMlinkowa
Aktywna w BB
Tak i miałam okropne momenty, prawie depresja spowodowana strachem, ale dziś już jest dużo lepiej. Na szczęście nie plamie już ponad dwóch tygodni, ale oczywiście każda wizyta w toalecie to dreszcz na plecach, zwłaszcza w nocy.To strasznie długo. Ja wyszłam ze szpitala tydzień temu i leżę plackiem. Wstaje tylko zjeść i do lazienki. A plamisz cały czas czy już nie ? Dziękuję za odpowiedź :-)