reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

dzisiaj duuuzo paczek mi listonosz przyniosl:) i tak, pare ciuszków dla mnie (zeby brzuch sie miescil:-p), pokrowce na przewijaki, ręczniczek dla Areczka z puchatkiem. Meza na zakupy wyslalam to kupil pampersy i zalatwil sprawy apteczne (łącznie z mascia na sutki) takze jestem mega zadowolona. A przed chwilka kupilam łóżeczko dla synka i bede od teraz wyczekiwac kuriera ;-):-)

reklama
dziś dostałam leżaczek-bujaczek. Słodki jest,chociaż maż narzeka, że różowy :-D, wylicytowałam za 45 zł!! 3668443969.jpg

Załączniki

• 3668443969.jpg
    3668443969.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 67
Ja też wczoraj dostałam paczkę z dwiema koszulami do porodu i karmienia i biustonosz do karmienia a w czwartek kupilismy wanienkę biała(specjalnie o nią prosilam bo lubię bialy,kupilam podusię z kołderką w misiaki bezowe,zółwika pozytywkę,ktory ma 4 melodyjki i na skorupie gwiazy i księzyc ,ktory swieci w kilku kolorach.P;o ciemku sufit wygląda pięknie,parę pieluch tetrowych dokupilam i pieluchę flanelową z ceratką ,acha jeszcze grzebyk i szczotkę do pierza:-D

Kasia a co zamawialas dla siebie pochwal sie, bo ja potrzebuje legginsy i koniecznie jakis sweterek, bylam kiedys w ciuchlandzie ale nic nie znalazlam.

Elama sliczny, slodki bujaczek.:-)

reklama
a ja wciaz nic nie mam :p jedynie liste na kompie ... ale do sklepu nie ma kiedy jechac ... no i od tesciow trzeba inne rzeczy przywiezc :)

Do góry