reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Pustiszi super komoda...I super ze taka dużaaa....

Widzę, ze pomalutku wszystkie zaczynamy finiszowac z zakupami:):)

U mnie jutro ma lac cały dzienw eic zapowiada mi sie siedzenie w domu, chce poukąłdać rzeczy dla Małego, I wkoncu spakowac torby do szpitala

Dzisiaj udało mi sie kupic jedna koszule ciążowa..na ramiaczkach, odcięta pod biustem, wiec bedzie w sam raz...jeszcze jedna kupie I wystarczy,,.,jeszcze dla dziecka musze kupic niedrapki, chociaz nie chce używac, ale jedna pare pasuje miec...I czapke zimowa biała...no I wózek zostanie, ale to pod koniec listopada:)

vinga -koszule mam bardzo podobne do twoich u tego smaego sprzedawcy nawet kupowałyśmy i ten sam rozmiar haha....czekam jakos na tygodniu powinny przyjśc....ja tez myśle że 2 wystarczą...mi wystarczyły.

inomama- no przecież taka koszulka to sama rozkosz dla oczu....można poczuć sie kobietą a nie tylko mamą.

a to kawałek zakupów

23kx1n8.jpg

wiu141.jpg

reszta to kosmetyki i takie zwykłe białe body do lekarza

dziewczyny gratuluje zakupów ;*!!!!

pustiszi mam ta sama komode tylko bez tych poleczek nad i obok ;DD hehe kupilam w agata meble a ty:laugh2:?

co do koszul to ja z luska kupilam dwie takei jak tamtusia pokazala bo to tylko na czas szpitala i pozniej wypralam schowalam do szafy i teraZ mialam jak znalazl spakowac do szpitala ;D

Blue - ROLLER Sideboard COMIDA 2 - Möbel & Wohnen Online Shop o tutaj :) powiesz mi ile kosztowala w agacie bo ja szukalam po sklepach i nie mam ...
Jeszcze ze dwie poleczki na druga sciane w tym kolorze i czekam na dywan lozko i wozek karnisze wanienke tylko kurde wczoraj dzwoni szwagier ze ktos tam mu busa nie chce pozyczyc ze on nie wie czy w listopadzie przyjedzie wrrrrrr.... Jakbym wiedziala to bym chociaz gondole i fotelik zapakowala ... Zostaw zostaw ja przywioze a teraz przyjedzie moze w grudniu moze w styczniu... :baffled:

Ja juz chyba tez wszystko mam :) wczoraj dokonczylam zakupy:)

a przepraszam jeszcze torba do szpitala bo wiecie moja mamusia bez mojej wiedzy i zgody pożyczyla torbę swojej znajomej dla jej córki i torba przepadła !!!:angry:jestem wściekła bo te torbę R kupił mi na porod z Julia i dał za nią troche kasy teraz niewiem jak mam mu to powiedzieć :( mama moja jej nie odkupi napewno bo kasy nie ma a mnie krew zalewa juz ze nie dość ze nie pomaga mi to jeszcze rządzi sie moimi rzeczami :( wrrrrrr pogryze ja

Maguś też by mnie krew zalała...My torbę kupiliśmy na wiosnę(bardzo pakowna bo aż na ok.90l)ale jest super,bo całą rodziną się w nią mieścimy:-) do szpitala tez w jedną torbe wszystko wejdzie

A my jutro od rana zaczynamy buszowanie:-D mam zamiar jutro wyposażyć już Zosiaka we wszystko:-)(oprócz wózka i na razie zbędnych bajerów) wszystkie kosmetyki,ubranka na wypis idt Daj Boże by wypłata męża się rozmnożyła :-D(jeszcze 800zł trzeba odłożyc na opony zimowe i 200zł na chrzest w rodzinie..:szok:) A tylko zatankowaliśmy samochód i zrobiliśmy drobne zakupy i 300 nie ma...:eek:jej Wam też tak kasa idzie na początku miesiąca????Nie wiadomo na co dosłownie...

reklama
Diablica śliczne ciuszki :)
magsus no nie za fajna sytuacja, powiedz prosto z mostu, że chcesz zwrotu torby, w końcu to twoja własność

mi zostały do kupienia rzeczy "apteczne", tylko do apteki trza się wybrać :sorry:

Do góry