reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Diablica jakie super te Twoje ciuszki! A te trampeczki są zaje...ste:-D

Magsus nie dziwie się że się wkurzyłaś! Niby matka a zachowuje się jak dziecko. Żeby to nie była Twoja mam to bym napisała - każ jej zapłacić za karę - niech więcej nie rusza nie swoich rzeczy bez pytania, ale kurcze do własnej matki tak nie wypada:no:.

Co do koszuli to ja też zamówiłam 2 na allegro - odcięte pod biustem i z tymi kieszonkami że można wyjąć pierś do karmienia, ale są tak jak piszecie trochę mamusine. Inomama gratuluje seksownej koszulki i dobrego gustu:-)
Co do wyprawki to muszę jeszcze zakupić łóżeczko, materacyk i pościel dla maluszka. No i jeszcze parę drobiazgów. A dla siebie biustonosze do karmienia, ale na razie czekam bo nie wiem jaki rozmiar - już widzę znaczny wzrost że aż niestety rozstępy się robią, a co będzie dalej???:szok:

reklama
Blue - kurcze to jest roznica nonprzeliczajac to ja 800 zl z groszami ale kurcze lozecZo w pl za 200 juz spokona tu od 400 przelcZajac a kupic trzeba ale swoja droga jakby miec duzy samochod i tak kupic w pl i sobie przewiesc :)

u mnie tez juz chyba wszystko kupione...jeszcze tylko kombinuje nad jakas dekoracja tego malego kacika Emmy u nas w sypialni, bo niestety pokoiku urzadzac nie mam gdzie :) Ale generalnie zakupki porobione :)

A ja kupiłam tydzień temu wózeczek
dada_carino_2011_s.jpg

Załączniki

• dada_carino_2011_d.jpg
    dada_carino_2011_d.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 51
  • dada_carino_2011_s.jpg
    dada_carino_2011_s.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 68
Marika gratuluje zakupu wózka...:)

Anbas u mnie tez raczej juz wszystko kupione...muszę dokupic dla siebie tylko piżamy do porodu, dwie sztuki, skarpetki, I niedrapki dla dziecka...I chyba wszystko:)

Dzisiaj spakowałam torby do szpitala...dla siebie I dla Małego...kurcze...dużo tego:p:p

Troche ciemny ten wózeczek, ale była same jaśniutkie
Produkty - Dada Paradiso Group
JA mam ten Carino 3w1 model Carino, najpierw miał być ten w paski, ale ten biały kolor.
Kupiłam ten wózeczek 3w1 nowy z gwarancją na 2 lata za 900zł, a nawet na stronie producenta kosztuje 1400zł.
Może wizualnie on nie bardzo,a le ta cena :tak:

reklama
Do góry