reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

A ja koszule lubie:-) kupilam takie jak zawsze,cieniutkie,na ramiaczkach- cyca idzie szybko wyjac:-p bo porownujac praktycznie niczym sie od tych ciazowych nie roznia,no chyba,ze cena:-p

reklama
Ja mam jedną taką jak Kasia - na ramiączkach, więc nie jakoś specjalnie ciążową ale z karmieniem nie będzie problemu:) Planuję kupić jeszcze 2 takie właśnie "mamusine" jak to Vinga napisała;-)
A dziś zamówiłam w końcu łóżeczko - i dochodzę do wniosku, że ciąża przewraca człowiekowi w głowie - znowu jestem biedniejsza o 430 zł, ale jakoś wcale mnie to nie martwi, wręcz przeciwnie:-D
Łóżeczko jest w kolorze orzech a pod nim kolor pościeli:)
10.jpg300.jpg
A taki wzór mają poszewki na zmianę:)
412.jpg

I coś czuję że tak jak Pustiszi będę często wokół niego krążyć;-)

Załączniki

• 300.jpg
    300.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 51
  • 10.jpg
    10.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 44
  • 412.jpg
    412.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 52
ImageUploadedByForum BabyBoom1383557957.698280.jpg o taka :) poekna nie jet jakos wyjatkowo ale wieeeeeelka i to luuubie :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383557957.698280.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383557957.698280.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 64
jaguś super zakupy:tak: i na pewno będziesz krążyć wokół tego, ja co co chwilę otwieram komodę, w której mam ubranka dla małego i do wózka też co chwilę podchodzę:-D

pustiszi super ta komoda, bardzo pojemna dużo w niej pomieścisz i chyba o to chodzi;-)! a to czarno białe to kartony? bardzo ładne:tak:

ja w koszulach w ogóle nie śpię, więc zainwestuje w jakieś tanie, żeby po prostu mieć, coś w tym stylu Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia S / M (3627711646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-s-m-i3627664884.html skoro nie będę za bardzo korzystać to wolę wydać mniej, choć bardzo podobają mi się te co vinga pokazała!

Ostatnia edycja:
W temacie koszulowym, to ja kupiłam tylko jedną nową (ale fajniutką, bo z rękawem 3/4 a ja zmarzlak jestem i super gatunkowo bawełna prążkowana, za 45 zł na ryneczku u mnie, więc taniuchno), bo jedną do karmienia mam po Julce jeszcze, a przy pierwszym porodzie jedną miałam w trakcie i potem się w drugą przebrałam. U mnie w szpitalu trzymali tylko dwie doby, wiec więcej nie potrzebowałam. Jakby co, to mam jeszcze jedną w zapasie (nie zupełnie ciążową, ale z dużym "dekoltem" i cyca da się wyciągnąć:) )
Jaguś, Pustiszi - super zakupy!
Ja czekam na sygnał od stolarza, że komoda już gotowa i wtedy zamówię na allegro łóżeczko z materacem i pościelą, i do tego przewijak, rożek i śpiworek. Wtedy już chyba będę miała wszystko. Aaaaa jeszcze folię do wózka przeciw deszczową/śniegową kupię i wsio ;)
Trochę tego się nazbierało :) I niech mi ktoś powie, że posiadanie dzieci w obecnych czasach nie jest pewnego rodzaju luksusem...

reklama
Do góry