reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

A ja koszule lubie:-) kupilam takie jak zawsze,cieniutkie,na ramiaczkach- cyca idzie szybko wyjac:-p bo porownujac praktycznie niczym sie od tych ciazowych nie roznia,no chyba,ze cena:-p

reklama
Ja mam jedną taką jak Kasia - na ramiączkach, więc nie jakoś specjalnie ciążową ale z karmieniem nie będzie problemu:) Planuję kupić jeszcze 2 takie właśnie "mamusine" jak to Vinga napisała;-)
A dziś zamówiłam w końcu łóżeczko - i dochodzę do wniosku, że ciąża przewraca człowiekowi w głowie - znowu jestem biedniejsza o 430 zł, ale jakoś wcale mnie to nie martwi, wręcz przeciwnie:-D
Łóżeczko jest w kolorze orzech a pod nim kolor pościeli:)
10.jpg300.jpg
A taki wzór mają poszewki na zmianę:)
412.jpg

I coś czuję że tak jak Pustiszi będę często wokół niego krążyć;-)

Załączniki

• 300.jpg
    300.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 55
  • 10.jpg
    10.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 48
  • 412.jpg
    412.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 56
ImageUploadedByForum BabyBoom1383557957.698280.jpg o taka :) poekna nie jet jakos wyjatkowo ale wieeeeeelka i to luuubie :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383557957.698280.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383557957.698280.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 68
jaguś super zakupy:tak: i na pewno będziesz krążyć wokół tego, ja co co chwilę otwieram komodę, w której mam ubranka dla małego i do wózka też co chwilę podchodzę:-D

pustiszi super ta komoda, bardzo pojemna dużo w niej pomieścisz i chyba o to chodzi;-)! a to czarno białe to kartony? bardzo ładne:tak:

ja w koszulach w ogóle nie śpię, więc zainwestuje w jakieś tanie, żeby po prostu mieć, coś w tym stylu Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia S / M (3627711646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-s-m-i3627664884.html skoro nie będę za bardzo korzystać to wolę wydać mniej, choć bardzo podobają mi się te co vinga pokazała!

Ostatnia edycja:
W temacie koszulowym, to ja kupiłam tylko jedną nową (ale fajniutką, bo z rękawem 3/4 a ja zmarzlak jestem i super gatunkowo bawełna prążkowana, za 45 zł na ryneczku u mnie, więc taniuchno), bo jedną do karmienia mam po Julce jeszcze, a przy pierwszym porodzie jedną miałam w trakcie i potem się w drugą przebrałam. U mnie w szpitalu trzymali tylko dwie doby, wiec więcej nie potrzebowałam. Jakby co, to mam jeszcze jedną w zapasie (nie zupełnie ciążową, ale z dużym "dekoltem" i cyca da się wyciągnąć:) )
Jaguś, Pustiszi - super zakupy!
Ja czekam na sygnał od stolarza, że komoda już gotowa i wtedy zamówię na allegro łóżeczko z materacem i pościelą, i do tego przewijak, rożek i śpiworek. Wtedy już chyba będę miała wszystko. Aaaaa jeszcze folię do wózka przeciw deszczową/śniegową kupię i wsio ;)
Trochę tego się nazbierało :) I niech mi ktoś powie, że posiadanie dzieci w obecnych czasach nie jest pewnego rodzaju luksusem...

reklama
Do góry