reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
Ja wczoraj zakupilam cala sekcje "dla mamy-do szpitala". Teraz w razie czego bede miala chociaz torbe spakowana
diablica3010
mama na cały etat
kasia no ja z takim samym zamiarem pojechałam na zakupy...byleby torbe do szpitala mieć ogarnięta na teraz- a reszta jak Bóg da i będzie w porzadku to mam jeszcze grudzień i styczeń.
Inomama- jak tylko foty zrobie bo z leksza zabiegana jestem...wiesz mąż w domu, czasu malutko ;-)
Inomama- jak tylko foty zrobie bo z leksza zabiegana jestem...wiesz mąż w domu, czasu malutko ;-)
A kupowalyscie przez allegro czy w sklepie, bo ja chce tez w tym tyg zamowic juz wszystko dla siebie. Zastanawaim sie and koszula jaka kupic, no i wolalbym szlafrok bawelniany, bo wiem, ze tam na oddziale gdzie bede rodzic w zimie jest mega goraco i najlepiej miec jakis lekki szlafrok.
Akuku
Fanka BB :)
Diablica pieniadze szcezscia nie daja? Nie wiem kto to wymyslil...lepiej powiedziec duuuzo / nadmiar pieniedzy szcescia nie daja...ale jednak tak by starczalo na wszystko i moznabylo np. Pojecgac na wakacje i spokojnie kupic prezenty czy cos co jest potrzebne... tak ja teraz cala wyprawke, bez pieniedzy sie nie da... chyba ze wszystko sid dostaje od kogos.
diablica3010
mama na cały etat
koszule kupowałam przez neta na allegro ale jak narazie kosmetyki, witaminy czy podpaski poprostu w taniej aptece...i tesco.
akuku-dokładnie...nadmiar szkodzi bo sie nie docenia co sie ma...ale dobrze jak na wszystko starcza.
akuku-dokładnie...nadmiar szkodzi bo sie nie docenia co sie ma...ale dobrze jak na wszystko starcza.
P
Pustiszi
Gość
Heh
lkasia
Fanka BB :)
Dziewczyny ile sztuk piżamy kupujecie?? Ja mam na razie kupione do spodni dwie koszulki takie krótkie ciszowe z odpinanymi ramiączkami...ale pewnie pasuje mieć jeszcze te koszule dłuższe...ile sztuk?? Dwie wystarcza?? Tylko tego mi w zasadzie brakuje
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
Dziewczyny jeśli mogę się wypowiedzieć, jeśli macie do zrobienia "zakupy od zera", to polecam allegro i sprzedawców którzy mają wszystko.. jedna paczka i z głowy, a wychodzi wtedy taniej niż w hurtowniach... Jak już macie sporo to allegro przestaje się opłacać ale oczywiśćie zależy co kupujecie i w jakich ilościach
Ikasia - koszulka jednak do porodu, a zaraz po będziesz chciała się przebrać i w sumie na każdy dzień w szpitalu świeżą.. czyli tak min 3-4 łącznie.. Pamiętaj, że w szpitalu raczej nie bardzo piżama, poza tym ogólnie po porodzie przynajmniej pierwszych kilka dni jest znacznie wygodniej w koszuli.
Ja dziś, przy okazji zakupów z kumpelą (starszą ciążą ode mnie), zaopatrzyłam jeden z najwazniejszych zakupów... pieluszki
Ikasia - koszulka jednak do porodu, a zaraz po będziesz chciała się przebrać i w sumie na każdy dzień w szpitalu świeżą.. czyli tak min 3-4 łącznie.. Pamiętaj, że w szpitalu raczej nie bardzo piżama, poza tym ogólnie po porodzie przynajmniej pierwszych kilka dni jest znacznie wygodniej w koszuli.
Ja dziś, przy okazji zakupów z kumpelą (starszą ciążą ode mnie), zaopatrzyłam jeden z najwazniejszych zakupów... pieluszki