reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Mi pani w sklepie polecila gryke kokos a pozniej w drugim sklepie kupilam przescieradla to chciala nastepna babka tez mi sprzedac gryke kokos to chyba nie sa najgorsze i Taki tez kupiłam ale kpiłam w pierwszym

reklama
A jaki laktator polecacie? Z tych elektrycznych? Bo chciałam Tommy tippe ale jakieś średnie ooinie na necie czytalam...madels podobno tez srednia.. I jestem w kropce:(

Dziewczyny pewnie ten temat już byl na forum ale nie mogę znaleźć.Może to dziwne pytanie ale gdzie polecacie kupić biustonosze do karmienia? Nie chciała bym płacić kokosów. A może któraaś może polecić jakieś miejsce w Wawie?W waszych listach zakupowych pojawia sie koło takie jak do plywania dla dzieci. Nie bardzo wiem do czego to ma być. do siedzenia?

Ja mam Medela Swing i dla mnie rewelacyjny :) ale ja dużo odciągałam, bardzo bo wróciłam do pracy jak Kinga miała 8,5 miesiaca i na każdą kaszkę do 11 miesiąca miała moje mleko :) Z Kubą odciągałam przez prawie 9 miesięcy i też sporo. Nie wyobrażam sobie ręcznym jechać tyle czasu.
Nie wiem jak ten mini bo mozliwe że on jest słabszy. Na pewno na swingu nigdy nie ustawiałam na maks mocy ;)

A co do biustonoszy jak kupie przez allegro, tylko popatrzę żeby był bawełna nie usztywniania. Bo te usztywniane ślicznie wyglądają ale dla mnie cholernie nie praktyczne w stosowaniu ;)

A tak a propos staników. Mamy które maja lobuzów co ile prałyście staniki? Bo moje nawet mimo wkładek po jednym dniu pachniały mlekiem ;) Prałam co dwa dni i po 9 miesiącach a czasem nawet 6 nie nadawał sie do noszenia ;)

a wlasnie anisne przyszly juz te moje staniczki i powiem ci ze sa mega ekstra wygodne i nawet te co pisalo ze usztywniony to jest taki mieciutki i cienki ze nawet sie nei spodziewalam a te dwa sa takei fajne szmaciaczki ale ladnei modeluja ;) jetsem mega zadowolona pozatym ze musze sobie zamówic dopinki te ytylnie zeby przedluzyc rozmiar bo sa akurat a ja jeszcze pewnei utyje i mi bedzie za ciasno ;) moglam zamowic te 90 d a ja jak dla modelki 85 d hehe
a co do prania to ja mialam to samo strasznie szybko sie zuzywaly i ciagle tylko pranei i pranie ;)

dziewczęta podajcie jeszcze raz linki do cyckonoszy, takie które macie. Bo ja tu znaleźć nie mogę nic! No i skąd wiecie, jakie będą dobre rozmiary?

reklama
Do góry