reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Mi pani w sklepie polecila gryke kokos a pozniej w drugim sklepie kupilam przescieradla to chciala nastepna babka tez mi sprzedac gryke kokos to chyba nie sa najgorsze i Taki tez kupiłam ale kpiłam w pierwszym

reklama
A jaki laktator polecacie? Z tych elektrycznych? Bo chciałam Tommy tippe ale jakieś średnie ooinie na necie czytalam...madels podobno tez srednia.. I jestem w kropce:(

Dziewczyny pewnie ten temat już byl na forum ale nie mogę znaleźć.Może to dziwne pytanie ale gdzie polecacie kupić biustonosze do karmienia? Nie chciała bym płacić kokosów. A może któraaś może polecić jakieś miejsce w Wawie?W waszych listach zakupowych pojawia sie koło takie jak do plywania dla dzieci. Nie bardzo wiem do czego to ma być. do siedzenia?

Ja mam Medela Swing i dla mnie rewelacyjny :) ale ja dużo odciągałam, bardzo bo wróciłam do pracy jak Kinga miała 8,5 miesiaca i na każdą kaszkę do 11 miesiąca miała moje mleko :) Z Kubą odciągałam przez prawie 9 miesięcy i też sporo. Nie wyobrażam sobie ręcznym jechać tyle czasu.
Nie wiem jak ten mini bo mozliwe że on jest słabszy. Na pewno na swingu nigdy nie ustawiałam na maks mocy ;)

A co do biustonoszy jak kupie przez allegro, tylko popatrzę żeby był bawełna nie usztywniania. Bo te usztywniane ślicznie wyglądają ale dla mnie cholernie nie praktyczne w stosowaniu ;)

A tak a propos staników. Mamy które maja lobuzów co ile prałyście staniki? Bo moje nawet mimo wkładek po jednym dniu pachniały mlekiem ;) Prałam co dwa dni i po 9 miesiącach a czasem nawet 6 nie nadawał sie do noszenia ;)

a wlasnie anisne przyszly juz te moje staniczki i powiem ci ze sa mega ekstra wygodne i nawet te co pisalo ze usztywniony to jest taki mieciutki i cienki ze nawet sie nei spodziewalam a te dwa sa takei fajne szmaciaczki ale ladnei modeluja ;) jetsem mega zadowolona pozatym ze musze sobie zamówic dopinki te ytylnie zeby przedluzyc rozmiar bo sa akurat a ja jeszcze pewnei utyje i mi bedzie za ciasno ;) moglam zamowic te 90 d a ja jak dla modelki 85 d hehe
a co do prania to ja mialam to samo strasznie szybko sie zuzywaly i ciagle tylko pranei i pranie ;)

dziewczęta podajcie jeszcze raz linki do cyckonoszy, takie które macie. Bo ja tu znaleźć nie mogę nic! No i skąd wiecie, jakie będą dobre rozmiary?

reklama
Do góry