reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
:-) ~ Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa RENE 85 D (3559501682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa LETIZIA PU 85 D (3565064118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CAFFE LATTE 85D (3569786205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
inomama ja zamowilam takei sa swietne mieciutkie i ekstra wygodne wgl nei czuc ze maja druty ,ja niestety musze mam za ciezkie piersi a miseckzi tez ekstra mieciasne ladnei sie odpinaja i pod piers wchodza takze napewno dobrze to przemysleli ;)

A ja po zakupach nocnych szczęśliwa :) Kocham allegro! :) Zamówiłam sobie laktator - pewnie, że chciałabym elektryczny, ale finansowo musiałam postawić, że tak powiem na średnią półkę, więc zdecydowałam się na ręczny z dobrymi opiniami. Pewnie się zajadę na śmierć odciągając - tym bardziej, że od marca na studia wracam, ale trudno. Wmawiam sobie, że to będzie trening przed powrotem do wspinania :D
AVENT NATURAL , laktator + butelka + prezenty (3617468184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

oprócz tego kupiłam jeszcze:
- termometr elektroniczny
- sól morska Frida
- pieluchy flanelowe x3
- gaziki do dezynfekcji pępka nasączone 70% alkoholem
- podkłady do przewijania (bardziej dla siebie na czas połogu, albo do szpitala)
- ręcznik z okryciem (drugi, bo jeden mam już)

Czekam na paczkę! :)

A staniczki chyba kupię z tych linków blue, ale to na finishu już :)

Bandytka super zakupy:) Kurczę ja właśnie myślałam o tym elektrycznym co pisała Anisen, ale muszę "dojrzeć" do wydania 400 zł;-) To trochę uderzy mnie po kieszeni, ale za to zaoszczędzę na ubrankach - koleżanka powiedziała że ma tego bardzo dużo po córci i w środę da mi wszystko żebym sama zdecydowała co chcę a czego nie:-) I staniczki też z któregoś z tych linków kupię, ale też już pod koniec;-)
A jaki kupiłaś ten termometr? W Biedronce mają być na promocji za chyba 70 zł te bezdotykowe i się zastanawiamy czy się nie skusić:)

Hej dziewczyny :)

Dzisiaj byliśmy zakupić całą sekcję spanie :) A o to nasze rezultaty:

DSC_0080.jpgDSC_0082.jpgDSC_0083.jpg

Załączniki

• DSC_0080.jpg
    DSC_0080.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC_0082.jpg
    DSC_0082.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0083.jpg
    DSC_0083.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 73
kaha prześlicznieeeeeeeee...cudnie poprostu:)

miejski gratuluje zakupów:)

jaguś ja tez sie zastanawiałam czy nie kupie tego w biedronce za 70zl:eek:

a ja świruje z laktatorami...I nie wiem...czytalam duzo dobrego o ręcznym z Aventu...ze podobno sciaga w podobnym tempie jak madela mini electrick...a ze ta madela podobno strasznieee głośna....a kurcze, tez mysle, czy jest sens od razu inwestowac w elektryczny....ktos tutaj mial chyba ręczny , blue chyba Ty? I jesli bym sie na niego zdecydowala, to mozna mleko rpzelewac do innej butelki? niz ta co sie zbiera mleko, bo chce karmic dr brownem......moze najpierw spróbuje z tym ręcznym?? Bo na poczatku bylam starsznie napalona na Tommy Tippee...ale naczytalam sie w necie ze jest beznadziejny...I sama nie wiem teraz co robic…:szok::szok: a w przyszłym tygoniu chce juz kupic....

Ostatnia edycja:
reklama
Ikasia więc jeśli kupisz pierwsza ten termometr napisz co o nim myślisz, zrobię to samo jakbym Cię uprzedziła;)

O tym laktatorze z TT też czytałam że nie jest zbyt fajny, a z medeli myślałam o modelu swing bo jest podobno jednym z bardziej cichych. I zobaczę czy mi kaska pozwoli, więc jeszcze się wstrzymam chwilę:)

Do góry