reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
:-) ~ Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa RENE 85 D (3559501682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa LETIZIA PU 85 D (3565064118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CAFFE LATTE 85D (3569786205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
inomama ja zamowilam takei sa swietne mieciutkie i ekstra wygodne wgl nei czuc ze maja druty ,ja niestety musze mam za ciezkie piersi a miseckzi tez ekstra mieciasne ladnei sie odpinaja i pod piers wchodza takze napewno dobrze to przemysleli ;)

A ja po zakupach nocnych szczęśliwa :) Kocham allegro! :) Zamówiłam sobie laktator - pewnie, że chciałabym elektryczny, ale finansowo musiałam postawić, że tak powiem na średnią półkę, więc zdecydowałam się na ręczny z dobrymi opiniami. Pewnie się zajadę na śmierć odciągając - tym bardziej, że od marca na studia wracam, ale trudno. Wmawiam sobie, że to będzie trening przed powrotem do wspinania :D
AVENT NATURAL , laktator + butelka + prezenty (3617468184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

oprócz tego kupiłam jeszcze:
- termometr elektroniczny
- sól morska Frida
- pieluchy flanelowe x3
- gaziki do dezynfekcji pępka nasączone 70% alkoholem
- podkłady do przewijania (bardziej dla siebie na czas połogu, albo do szpitala)
- ręcznik z okryciem (drugi, bo jeden mam już)

Czekam na paczkę! :)

A staniczki chyba kupię z tych linków blue, ale to na finishu już :)

Bandytka super zakupy:) Kurczę ja właśnie myślałam o tym elektrycznym co pisała Anisen, ale muszę "dojrzeć" do wydania 400 zł;-) To trochę uderzy mnie po kieszeni, ale za to zaoszczędzę na ubrankach - koleżanka powiedziała że ma tego bardzo dużo po córci i w środę da mi wszystko żebym sama zdecydowała co chcę a czego nie:-) I staniczki też z któregoś z tych linków kupię, ale też już pod koniec;-)
A jaki kupiłaś ten termometr? W Biedronce mają być na promocji za chyba 70 zł te bezdotykowe i się zastanawiamy czy się nie skusić:)

Hej dziewczyny :)

Dzisiaj byliśmy zakupić całą sekcję spanie :) A o to nasze rezultaty:

DSC_0080.jpgDSC_0082.jpgDSC_0083.jpg

Załączniki

• DSC_0080.jpg
    DSC_0080.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC_0082.jpg
    DSC_0082.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC_0083.jpg
    DSC_0083.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 75
kaha prześlicznieeeeeeeee...cudnie poprostu:)

miejski gratuluje zakupów:)

jaguś ja tez sie zastanawiałam czy nie kupie tego w biedronce za 70zl:eek:

a ja świruje z laktatorami...I nie wiem...czytalam duzo dobrego o ręcznym z Aventu...ze podobno sciaga w podobnym tempie jak madela mini electrick...a ze ta madela podobno strasznieee głośna....a kurcze, tez mysle, czy jest sens od razu inwestowac w elektryczny....ktos tutaj mial chyba ręczny , blue chyba Ty? I jesli bym sie na niego zdecydowala, to mozna mleko rpzelewac do innej butelki? niz ta co sie zbiera mleko, bo chce karmic dr brownem......moze najpierw spróbuje z tym ręcznym?? Bo na poczatku bylam starsznie napalona na Tommy Tippee...ale naczytalam sie w necie ze jest beznadziejny...I sama nie wiem teraz co robic…:szok::szok: a w przyszłym tygoniu chce juz kupic....

Ostatnia edycja:
reklama
Ikasia więc jeśli kupisz pierwsza ten termometr napisz co o nim myślisz, zrobię to samo jakbym Cię uprzedziła;)

O tym laktatorze z TT też czytałam że nie jest zbyt fajny, a z medeli myślałam o modelu swing bo jest podobno jednym z bardziej cichych. I zobaczę czy mi kaska pozwoli, więc jeszcze się wstrzymam chwilę:)

Do góry