reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Elama że też wczoraj byłam w tesco i tego nie wypatrzyłam... Nic, muszę dziś wyciągnąć m bo na szczęście coś wczoraj wspominał że musi sobie tam kupić wycieraczki do auta a że i tak jedziemy na miasto więc...;-)

Nisiao bardzo ładny wózek, też lubię takie kolory i też zastanawiałam się nad tym modelem;-) Ale chyba jednak zdecydujemy się na ten nowy o którym ostatnio pisałam, m jest udany bo powiedział ostatnio szwagrowi że już wie co wujek będzie mógł sprezentować chrześnicy;-) (wujek oficjalnie nawet jeszcze nie wie że jest chrzestnym tak w ogóle;-)). Hihi powiedział że musi to przemyśleć żeby potem ewentualnie odkupić wózek który sam kupi jeżeli jemu też jakieś dziecko się przytrafi - tak że jesteśmy umówieni, że między każdym dzieckiem w rodzinie muszą być min. 2-3 lata odstępu:-D

Przyszły mi już wszystkie zamówione rzeczy i tak mi się podoba to grzebanie że chyba znowu dziś czegoś poszukam;-) Kupiłam też przewijak z miarką i jak zobaczyłam ile to jest 50 cm to aż się przestraszyłam jak ja takie duże dziecko urodzę;-)

reklama
Nisiao super bryka ;) tez mam x-lander Poprzedni wózek parłam w pralce wszystko co sie dało tylko niska temp bo bałam sie ze sie skurczy albo kolor straci spacerówka tez piorę w pralce fotelika samochodowe i całą resztę tez Chodzi o to ze pare razy próbowałam gąbka wyczyścić i zacieki sie robiły albo plamy wiec wrzucam do pralki i gotowe :)

Heheh jagus - ty mowisz ze sie przestraszylas jak Ty takie dziecko urodzisz :) A jak juz urodzisz I zobaczysz to pewnie powiesz: boze jakie malutkie :) hihihihihi

dziewuszki fajne zakupki :) Nisioa- tez chorowalam na tego x-landera zanim kupilam Kubulowi ta Mure :) Bardzo fajny wozeczek!!!
A bodziaki w wielopakach tez fajna sprawa :) ja te najmniejsze zawsze tak kupuje bo potem jesli cos sie stanie to nie szkoda ich tak jak tych pojedynczych dorozszych :)

Jestem w lesie jeśli chodzi o zakupy.
Dziś przyszło łóżeczko i mam troche ubranek to tyle. Muszę z wątku z listami, wyprawkami spisac co potrzebuję bo dużo tego jest. To moje pierwsze dziecko, więc nie mam zbyt dużej wiedzy, w rodzinie ani wśród znajomych nie ma ostatnio żadnych maluszków więc liczę tylko na to co wyczytam na forum i w necie :):-)

Była bym wdzięczna za jakiś link do sklepu internetowego sprawdzonego.- zawsze trochę taniej:-D
dzięki :)

ja własnie te bodziaki kupiłam, tylko wersje chłopięca.:p..i wziełam troszke wieksze, bo te na 3-6 miesiecy:) ale pewnie jeszcze dokupie te mniejse tylko z długim rekawem:)

A byłam dzisiajw hurtowni niemowlęcej...I mam znowu dylemat z materacem...juz tylko miedzy dwoma:
-kokos-pianka
-pianka-lateks

I nie wiem:szok::szok::-:)confused::confused::-:)szok::szok:

Anbas pewnie tak będzie;) Przecież taki noworodek to taka kruszynka że szok a na tym przewijaku to 50 cm to mi się takie wielkie wydaje;-)

Kupiłam dziś te bodziaki co Elama i są super:) Dzięki że o nich napisałaś;) W sumie wyszło tak że zapłaciłam 33 zł bo wzięłam jeden komplet na 62 cm (5 szt), jeden na 68 (3 szt) i jeden kocyk:-) Kurczę, jeszcze bym coś wypatrzyła ale aż się bałam dalej szukać;-)

kamag, ja dużo rzeczy kupiłam na allegro u tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=26611532

Ikasia ja kupię cały zestaw z łóżeczkiem bo mogę odebrać osobiście i tam jest materac kokos-pianka-kokos. Ale któraś dziewczyna chyba pisała, że te lateksowe są lepsze (kurczę, albo gryka? Sprostujcie mnie proszę żebym nie namieszała:))

reklama
Poczytałam troszke i jednak będzie lateks z pianka;) wypowiadają się że te syntetyczne są lepsze niż typu gryka czy kokos,mnie chłoną wilgoć itp..daam za materac 240zl,mam nadzieję że warto ;)

Do góry