reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Dziewczynki super i ciuszki i wózeczki:))

Aniia, ja tak zachwalalam wczoraj Twojego brata, a dzisiaj mój mi napisal ze kupil malej troche rzeczy, dokupi jeszcze troche i wysle paczke(mieszka w Anglii). I czy kosz mojzesza chce to mi kupi , tylko czy mi sie podoba:))) Fajnych mamy tych braci:))))

reklama
A mi moja tesciowa zawsze mowila, ze wazne jest prasowanie ubranek, bo jak pranie nie pozbedzie sie bakterii na ubrankach, to pomoze goraca temperatura zelazka i wzielam sobie to glowy :)

wiecie co, a ja dzisiaj patrzyłam na stelaże na wanienkę, I chyba zaden nie będzie pasował na wanienkę z ikei:(....byc moze skonczy sie zakupem nowej wanienki..no nie wyobrazam sobie nie miec stojaka, bo mi kręgosłup wysiądzie...:szok:

No wlasnie zauwazylam ;)nic,narazie wymyslilam ze będę wanienkę dawac na pralkę,ktora stoi w lazience i jak przymierzylam to jest ok..wiec moze sie obejdzie...
A jeszcze czy potrzebne mi będzie takie prześcieradło na przewijam?czy wystarczy jak będę tam dawac tetrowke lub podklady do przewijania?

Ikasia- ja bym polecala pokrowiec na przewijak:) jest duzo bardziej praktyczny, nie zsuwa sie i zawsze cieplutko dzidzi jest,bo cala powierzchnia przewijaka zakryta:)

reklama
SYlka bardziej mi chodzi o przekładanie całego siedziska tyłem i przodem do kierunku jazdy, teraz mało który wózek ma przykładaną rączkę. Ogólnie bardzo podobają mi się wózki Espiro i są niedrogie. Twój jest śliczny :tak:
Elama wózeczek wygląda ładnie, a ile waży??
Pustshi lepiej wypierz w 40 stopniach, nic sie teraz nie gotuje, chyba że pieluchy. Jeśli ma ci to dać spokój, to wypierz 2 razy a później wyprasuj. Wszytskie zarazki na bank będę wytępione
JA wszystko piorę w 40 stopniach i ładnie się odpiera
A jak kupuje coś z lumpku to piorę dwa razy prane 40 stopni, później bliżej porodu upiorę to w dzidzusiowym i wyprasuje
Kasia piękne ubranka

A do mnie przyszła dziś paczka z butelkami AVENT, smoczkami na butelki, pojemnikami na pokarm AVENT, 3 smoczki uspokajające AVENT, ale tylko jeden różowy, bo co ja zrobię, jak jednak urodzi się chłopczyk ;-)

Do góry