reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Marika, wozek bylam obejrzec, spodobal mi sie i go wzielam, w czarno to mogłabym tylko nowy kupic.
No niestety nie przeklada sie raczka.
Ale nie nastawiam sie na długie uzytkowanie , jak juz bedzie mały porzadnie siedzial to pewnie kupimy jakas lzejsza spacerowke. A ten pewnie sama sprzedam.

Jestem niemożliwie zakochana w wózku SEKA Carlo Lux, czy któraś z was ma jakieś zdanie? 12.jpg

Załączniki

• 12.jpg
    12.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 39
fajny ten wózeczek

mój kombinezonik jest tez takiej grubosci chyba, mam 2 bo jednen pozyczony od kolezanki na rozmiar 56-62, a drugi dostalam gratis do laktatora ktory kupilam od babki i jest na 62-68 wiec nawet nie wiem czy go wykorzystam, zalezy jak maly sie urodzi

Ja tez mam kombinezonik cienki chyba ale na polarku najwyzej bede na cebulke ubierac malego bo bylam w sklepie we wtorek i same maciupcie kurteczki amkombinezony wcielo

Elama - śliczny pojazd mi wogole sie te stelaze podobaja leciutkie zwinne i widac ze cieplutaśny...

Moj tato jak poprosil pania o demonstracje wozka to ona zaczela w tej gondoli wykladac jedna mata podusia druga mata i to i to to a tu tak i tak to tata tylko do baby: ale pani kusi strasznie!!! juz bym sie polożył tam :) Przejdźmy dalej :) ....

Elma super wózek ma wszystko co potrzeba duży bagażnik pod spodem :) bardzo sie przydaje torba tez spora takze bez problemu pomieści potrzebne rzeczy i coś czym ja sie sugerowałam przy wyborze swojego to skrętne koła z przodu rewelacja bardzo dobrze sie prowadzą wszedzie wjedzie kolor tez fajny :-)

reklama
Do góry