reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
karuz7a.jpg

A tu link do aukcji :-)
Smoby Cotoons KARUZELA Projektor NA PILOTA 2 kolor (3581986750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Załączniki

• karuz7a.jpg
    karuz7a.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 21
Chyba do mnie miałaś to napisaĆ :D
Tak byłam w Tesco a tam fajne przecenki :D chciałam jeszcze sweterki kupić ale mąż mnie powstrzymał, że znowu w szał zakupów wpadam :D

Tina widze ze bylas w tesco:p ja tez tam dziasiaj byłam:)..i kupilam mlodemu bofdziaki kolorowe... 5sztuk za 18zł...wiec super cena..wzielam z krótkim rekawem, takie wieksze na 68, wiec beda na wiosne:)

Widzę, że powoli każda wpada w szał zakupowy :-D

ja dziś taki kombinezon w ciucholandzie za 25 zł zanabyłam

DSC00150.jpg

mężu mówi, że cienki, no ale kurcze i w środku mały będzie ubrany i na zewnątrz kocykiem otulony... a wasze kombinezony są bardzo ciepłe???

Załączniki

• DSC00150.jpg
    DSC00150.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 36
99684211_1_644x461_kombinezon-zimowy-dzieciecy-r-62-czapka-gratis-piaseczno.jpgJa zakupilam taki gratis czapeczka byla jest w roz 62 ..:p

nie jest gruby ale cieply .. jakdodatkowoubiore maluszka pod spodem i jeszcze kocyk to bedzie dobrze

malinka Mi sie wydaje ze bedzie ok:tak:

Załączniki

• 99684211_1_644x461_kombinezon-zimowy-dzieciecy-r-62-czapka-gratis-piaseczno.jpg
    99684211_1_644x461_kombinezon-zimowy-dzieciecy-r-62-czapka-gratis-piaseczno.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 39
Kajtek, dokładnie taki sam ma babka do sprzedania na tablicy w moim mieście tylko ty dałaś z tego co pamiętam 40 zł (z czapeczką) a u mnie chce 80 zł :szok: więc zrezygnowałam, chociaż bardzo nam się z mężem podoba...

reklama
Fifka u mnie to kąpali co 2 dni w szpitalu. Fajne gadżety ci zostały po synku
Sylka oj tam ładne wyglądasz. A wózek widziałaś przed kupnem czy w ciemno?? A czytałam że w tym modelu nie przekłada się tyłem i przodem do kierunku jazdy, to prawda??
Hope gratuluje tej premii
DOna super przygotowania
Kaha słodziutkie
Ania fajnego masz brata

Do góry