reklama
Hope gratuluję premii - jeśli mogę coś wtrącić odnośnie tego że zastanawiasz się nad L4 to przelicz sobie, czy nie będzie Ci się bardziej opłacało iść np. od 1 listopada - bo wtedy ona też wskoczy w wysokość chorobowego;-) No chyba że w październiku tamtego roku miałaś więcej to wtedy szkoda by Ci tamten miesiąc uciekł;-)
Nawet nie miałam kiedy napisać że tak jak ostatnio wspominałam zaczęłam zakupowe szaleństwo;-) Na początku właściwie same duperelki na allegro, a tu mam listę kupionych rzeczy:
- aspirator Frida
- filtry do aspiratora
- butelka TT i Avent
- gaziki
- herbatka laktacyjna
- łańcuszek do smoczka
- majtki poporodowe
- okrycie kąpielowe dla malucha
- płatki kosmetyczne
- patyczki kosmetyczne
- pieluchy tetrowe zwykłe i podwójnie tkane
- podkłady poporodowe
- pokrowiec na przewijak
- prześcieradła
- smoczki zwykłe i do butelek
- termometr kąpielowy
- termoopakowanie na butelki
- spray z solą morską Frida
- wanienka
- wkładki laktacyjne
- woreczki na zużyte pieluszki
- zestaw do paznokci
- przewijak
I kosztowała nas ta przyjemność ok. 400 zł
A dziś oglądaliśmy wózki i trafiliśmy do sklepu producenta Zestaw który nam się podobał kosztuje 1400 zł więc zaczęliśmy się zastanawiać nad kupnem nowego, już z myślą o kolejnym maluchu Wózki są dość lekkie (ważą góra 11 kg), bardzo fajnie się prowadzą, mają duże kółka i sporo miejsca i w gondoli i w spacerówce... Jak tak sama siebie czytam to myślę że już jestem prawie przekonana;-)
A tu jest jeden z tych co nam się podobają Wózki Dziecięce Rybnik, Sandomierz, Katowice - Lonex, Disney, Classic Ecco, Classic Retro, Speedy Verts, Spacerowe, Głębokie » SPEEDY VERTS » SV-13
Nawet nie miałam kiedy napisać że tak jak ostatnio wspominałam zaczęłam zakupowe szaleństwo;-) Na początku właściwie same duperelki na allegro, a tu mam listę kupionych rzeczy:
- aspirator Frida
- filtry do aspiratora
- butelka TT i Avent
- gaziki
- herbatka laktacyjna
- łańcuszek do smoczka
- majtki poporodowe
- okrycie kąpielowe dla malucha
- płatki kosmetyczne
- patyczki kosmetyczne
- pieluchy tetrowe zwykłe i podwójnie tkane
- podkłady poporodowe
- pokrowiec na przewijak
- prześcieradła
- smoczki zwykłe i do butelek
- termometr kąpielowy
- termoopakowanie na butelki
- spray z solą morską Frida
- wanienka
- wkładki laktacyjne
- woreczki na zużyte pieluszki
- zestaw do paznokci
- przewijak
I kosztowała nas ta przyjemność ok. 400 zł
A dziś oglądaliśmy wózki i trafiliśmy do sklepu producenta Zestaw który nam się podobał kosztuje 1400 zł więc zaczęliśmy się zastanawiać nad kupnem nowego, już z myślą o kolejnym maluchu Wózki są dość lekkie (ważą góra 11 kg), bardzo fajnie się prowadzą, mają duże kółka i sporo miejsca i w gondoli i w spacerówce... Jak tak sama siebie czytam to myślę że już jestem prawie przekonana;-)
A tu jest jeden z tych co nam się podobają Wózki Dziecięce Rybnik, Sandomierz, Katowice - Lonex, Disney, Classic Ecco, Classic Retro, Speedy Verts, Spacerowe, Głębokie » SPEEDY VERTS » SV-13
reklama
No dziewczynki szalejecie :-), ale ja też chyba zamówię na allegro rzeczy do szpitala i mamuśka wrzuci to do paczki i da kurierowi :-)
A ja braciszka mojego uduszę, pokazałam mu wczoraj tą karuzelkę co mi się podobała, a on mi dzisiaj potwierdzenie przelewu za nią przysyła i mówi, że już zamówiona hihi
A ja braciszka mojego uduszę, pokazałam mu wczoraj tą karuzelkę co mi się podobała, a on mi dzisiaj potwierdzenie przelewu za nią przysyła i mówi, że już zamówiona hihi