reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Hope...chyba szef wyczul ze na L4 chcesz mu uciec I stad ta premia :-D:-D:-D Cofam co powiedzialam ze nas w pracy nie doceniaja :) Szczesciara :) No to gratulacje I szalej mamuska :)

reklama
Mój mały zakup :D
Nie mogłam się powstrzymać w sklepie :D Tylko 13 zł.
20131008_213843.jpg

Załączniki

• 20131008_213843.jpg
    20131008_213843.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 44
Tina widze ze bylas w tesco:p ja tez tam dziasiaj byłam:)..i kupilam mlodemu bofdziaki kolorowe... 5sztuk za 18zł...wiec super cena..wzielam z krótkim rekawem, takie wieksze na 68, wiec beda na wiosne:)

Hope gratuluję premii - jeśli mogę coś wtrącić odnośnie tego że zastanawiasz się nad L4 to przelicz sobie, czy nie będzie Ci się bardziej opłacało iść np. od 1 listopada - bo wtedy ona też wskoczy w wysokość chorobowego;-) No chyba że w październiku tamtego roku miałaś więcej to wtedy szkoda by Ci tamten miesiąc uciekł;-)

Nawet nie miałam kiedy napisać że tak jak ostatnio wspominałam zaczęłam zakupowe szaleństwo;-) Na początku właściwie same duperelki na allegro, a tu mam listę kupionych rzeczy:
- aspirator Frida
- filtry do aspiratora
- butelka TT i Avent
- gaziki
- herbatka laktacyjna
- łańcuszek do smoczka
- majtki poporodowe
- okrycie kąpielowe dla malucha
- płatki kosmetyczne
- patyczki kosmetyczne
- pieluchy tetrowe zwykłe i podwójnie tkane
- podkłady poporodowe
- pokrowiec na przewijak
- prześcieradła
- smoczki zwykłe i do butelek
- termometr kąpielowy
- termoopakowanie na butelki
- spray z solą morską Frida
- wanienka
- wkładki laktacyjne
- woreczki na zużyte pieluszki
- zestaw do paznokci
- przewijak

I kosztowała nas ta przyjemność ok. 400 zł:szok:

A dziś oglądaliśmy wózki i trafiliśmy do sklepu producenta:) Zestaw który nam się podobał kosztuje 1400 zł więc zaczęliśmy się zastanawiać nad kupnem nowego, już z myślą o kolejnym maluchu:) Wózki są dość lekkie (ważą góra 11 kg), bardzo fajnie się prowadzą, mają duże kółka i sporo miejsca i w gondoli i w spacerówce... Jak tak sama siebie czytam to myślę że już jestem prawie przekonana;-)
A tu jest jeden z tych co nam się podobają;) Wózki Dziecięce Rybnik, Sandomierz, Katowice - Lonex, Disney, Classic Ecco, Classic Retro, Speedy Verts, Spacerowe, Głębokie » SPEEDY VERTS » SV-13

reklama
No dziewczynki szalejecie :-), ale ja też chyba zamówię na allegro rzeczy do szpitala i mamuśka wrzuci to do paczki i da kurierowi :-)

A ja braciszka mojego uduszę, pokazałam mu wczoraj tą karuzelkę co mi się podobała, a on mi dzisiaj potwierdzenie przelewu za nią przysyła i mówi, że już zamówiona :-D hihi

Do góry