reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Ja wczoraj pojeździłam nim po sklepie i puścić nie chciałam :-D mąż też już w 90 % urobiony :-p
kolorków jest chyba 18 do wyboru ale ja uparłam sie na ten

kasieńka ten co pokazałaś to też super, mają to, na co zwracam uwagę w wózkach :tak: czyli ogólny wygląd przyjazny, duże koła pompowane, no i cena nie zaporowa :-D

ja sobie chwale ... jedyny negatyw ze duzy ale tak to jest z tymi z duzymi kolami ze nie skladaja sie jak spacerowki :p

gondolka duuuza :) koszyk duzy... fajnie sie jezdzi... rok jezdzilismy i nic sie nie zepsulo :) jedynie kola pompowalismy

To I ja pokaze co mam :) Mimo ze to model z 2011 bo po Kubie ale wlasciwie ma zero sladow uytkowania procz porysowanej w samolocie ramy wiec jest ok :) Taki mamy zestawik dla Emmy :)
spacerowka i gondola.jpgfotelik.jpgkombinezon do spacerowki.jpg

Załączniki

• spacerowka i gondola.jpg
    spacerowka i gondola.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 44
  • fotelik.jpg
    fotelik.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 27
  • kombinezon do spacerowki.jpg
    kombinezon do spacerowki.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 29
Anbas - super ! Kasieńka - super !
Ja juz bym pojezdzila po mieszkaniu moim autem ale jeszcze tyyyle czekac :(

Mam teraz pytanko booo ja chciałam wszystkie biale jasne bodziaki wyprac na 90stopni ale dostalam ostrzezenie od mam w rodzince ze jak wsadze na 90stopni nowe body i spiochy i wleje lovele to wyjme jakby byly ciuchane pol roku zeby prac na 60 góra za pierwszym razem apozniej normalnie ....
no a wsobote szykuje wielkie pranie wiec macie jakies doswiadczenie w tym zakresie no zeby nie bylo mam jeszcze proszek dzidziusia zamiast loveli ale na ile stopni to wyprac :( ????
Aaaaa a kolory ??? Nie chce zeby wygladalo to zaraz jak szmaty bo to wszystko takie ladne nowiutkie :(

Jaguś dzięki za cenne uwagi:tak:, faktycznie przeliczę, który m-c by mi się bardziej opłacał, choć i tak planowałam z tym l4 dopiero od listopada.
Ania ta karuzela cudna. Sama o niej myślę:tak:. Jak przyjdzie do Ciebie, to koniecznie napisz jak wrażenia po dotknięciu:-)
Anbas fajowy pojazd Emmy:tak:

Hmmm czyli te nowe sklepowe wystarczy 60? Nie przesadzac rzeczywiscie z tymi 90 stopniami... ? A posciel to tak tak 90 sama dla nas piore posciel reczniki w 90 :)

reklama
Do góry