reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Ja wczoraj pojeździłam nim po sklepie i puścić nie chciałam :-D mąż też już w 90 % urobiony :-p
kolorków jest chyba 18 do wyboru ale ja uparłam sie na ten

kasieńka ten co pokazałaś to też super, mają to, na co zwracam uwagę w wózkach :tak: czyli ogólny wygląd przyjazny, duże koła pompowane, no i cena nie zaporowa :-D

ja sobie chwale ... jedyny negatyw ze duzy ale tak to jest z tymi z duzymi kolami ze nie skladaja sie jak spacerowki :p

gondolka duuuza :) koszyk duzy... fajnie sie jezdzi... rok jezdzilismy i nic sie nie zepsulo :) jedynie kola pompowalismy

To I ja pokaze co mam :) Mimo ze to model z 2011 bo po Kubie ale wlasciwie ma zero sladow uytkowania procz porysowanej w samolocie ramy wiec jest ok :) Taki mamy zestawik dla Emmy :)
spacerowka i gondola.jpgfotelik.jpgkombinezon do spacerowki.jpg

Załączniki

• spacerowka i gondola.jpg
    spacerowka i gondola.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 46
  • fotelik.jpg
    fotelik.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 33
  • kombinezon do spacerowki.jpg
    kombinezon do spacerowki.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 34
Anbas - super ! Kasieńka - super !
Ja juz bym pojezdzila po mieszkaniu moim autem ale jeszcze tyyyle czekac :(

Mam teraz pytanko booo ja chciałam wszystkie biale jasne bodziaki wyprac na 90stopni ale dostalam ostrzezenie od mam w rodzince ze jak wsadze na 90stopni nowe body i spiochy i wleje lovele to wyjme jakby byly ciuchane pol roku zeby prac na 60 góra za pierwszym razem apozniej normalnie ....
no a wsobote szykuje wielkie pranie wiec macie jakies doswiadczenie w tym zakresie no zeby nie bylo mam jeszcze proszek dzidziusia zamiast loveli ale na ile stopni to wyprac :( ????
Aaaaa a kolory ??? Nie chce zeby wygladalo to zaraz jak szmaty bo to wszystko takie ladne nowiutkie :(

Jaguś dzięki za cenne uwagi:tak:, faktycznie przeliczę, który m-c by mi się bardziej opłacał, choć i tak planowałam z tym l4 dopiero od listopada.
Ania ta karuzela cudna. Sama o niej myślę:tak:. Jak przyjdzie do Ciebie, to koniecznie napisz jak wrażenia po dotknięciu:-)
Anbas fajowy pojazd Emmy:tak:

Hmmm czyli te nowe sklepowe wystarczy 60? Nie przesadzac rzeczywiscie z tymi 90 stopniami... ? A posciel to tak tak 90 sama dla nas piore posciel reczniki w 90 :)

reklama
Do góry