reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
karuz7a.jpg

A tu link do aukcji :-)
Smoby Cotoons KARUZELA Projektor NA PILOTA 2 kolor (3581986750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Załączniki

• karuz7a.jpg
    karuz7a.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 27
Chyba do mnie miałaś to napisaĆ :D
Tak byłam w Tesco a tam fajne przecenki :D chciałam jeszcze sweterki kupić ale mąż mnie powstrzymał, że znowu w szał zakupów wpadam :D

Tina widze ze bylas w tesco:p ja tez tam dziasiaj byłam:)..i kupilam mlodemu bofdziaki kolorowe... 5sztuk za 18zł...wiec super cena..wzielam z krótkim rekawem, takie wieksze na 68, wiec beda na wiosne:)

Widzę, że powoli każda wpada w szał zakupowy :-D

ja dziś taki kombinezon w ciucholandzie za 25 zł zanabyłam

DSC00150.jpg

mężu mówi, że cienki, no ale kurcze i w środku mały będzie ubrany i na zewnątrz kocykiem otulony... a wasze kombinezony są bardzo ciepłe???

Załączniki

• DSC00150.jpg
    DSC00150.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 39
99684211_1_644x461_kombinezon-zimowy-dzieciecy-r-62-czapka-gratis-piaseczno.jpgJa zakupilam taki gratis czapeczka byla jest w roz 62 ..:p

nie jest gruby ale cieply .. jakdodatkowoubiore maluszka pod spodem i jeszcze kocyk to bedzie dobrze

malinka Mi sie wydaje ze bedzie ok:tak:

Załączniki

• 99684211_1_644x461_kombinezon-zimowy-dzieciecy-r-62-czapka-gratis-piaseczno.jpg
    99684211_1_644x461_kombinezon-zimowy-dzieciecy-r-62-czapka-gratis-piaseczno.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 44
Kajtek, dokładnie taki sam ma babka do sprzedania na tablicy w moim mieście tylko ty dałaś z tego co pamiętam 40 zł (z czapeczką) a u mnie chce 80 zł :szok: więc zrezygnowałam, chociaż bardzo nam się z mężem podoba...

reklama
Fifka u mnie to kąpali co 2 dni w szpitalu. Fajne gadżety ci zostały po synku
Sylka oj tam ładne wyglądasz. A wózek widziałaś przed kupnem czy w ciemno?? A czytałam że w tym modelu nie przekłada się tyłem i przodem do kierunku jazdy, to prawda??
Hope gratuluje tej premii
DOna super przygotowania
Kaha słodziutkie
Ania fajnego masz brata

Do góry